Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Talon, the Blade's Shadow

η Σκιά της ΛεπίδαςΟι πρώτες αναμνήσεις του Τάλον είναι το σκοτάδι των υπόγειων περασμάτων στη Νόξους και το καθησυχαστικό ατσάλι ενός σπαθιού. Δεν θυμάται οικογένεια, ζεστασιά, καλοσύνη. Δεν αποζητούσε ποτέ τίποτα παραπάνω από την αίσθηση του κλεμμένου χρυσού στα χέρια του και την ασφάλεια ενός τοίχου στην πλάτη του. Μόνο η ευστροφία και οι ικανότητές του ως κλέφτης τον κρατούσαν ζωντανό και ο Τάλον ζούσε όπως μπορούσε μέσα στην σκοτεινή κυψέλη κάτω από τη Νόξους. Η μαεστρία του με το σπαθί γρήγορα τον έκανε γνωστό ως πιθανή απειλή και οι συντεχνίες της Νόξους έστειλαν τους δολοφόνους τους με μια απαίτηση: να γίνει ένας από αυτούς ή να πεθάνει. Η απάντησή του ήταν τα νεκρά πτώματα των απεσταλμένων στα χαντάκια της Νόξους.

Οι απόπειρες δολοφονίες γίνονταν ολοένα και πιο επικίνδυνες με τον καιρό ώσπου ένας απεσταλμένος μονομάχησε μαζί του σε μια δοκιμασία δύναμης. Προς μεγάλη του έκπληξη, ο Τάλον βρέθηκε αφοπλισμένος με το κεφάλι κάτω, να κοιτάει αδύναμος το σπαθί του εκτελεστή του, όταν ο δολοφόνος αποκαλύφθηκε ως ο Στρατηγός Ντι Κουτώ. Ο Στρατηγός προσέφερε στον Τάλον την επιλογή να πεθάνει εκείνη τη στιγμή ή να ζήσει ως πράκτορας του Νοξιανού στρατού. Ο Τάλον προτίμησε να ζήσει, με τον όρο να λογοδοτεί μονάχα στον Ντι Κουτώ, καθώς μπορούσε να σεβαστεί τις εντολές μόνο του ανθρώπου που τον είχε νικήσει σε μάχη. Ο Τάλον παρέμεινε στις σκιές, αναλαμβάνοντας μυστικές αποστολές για λογαριασμό του Ντι Κουτώ που τον οδηγούσαν από τις παγωμένες ερημιές του Φρέλιορντ μέχρι τα μυστικά σοκάκια της πόλης του Μπαντλ. Όταν ο στρατηγός εξαφανίστηκε, ο Τάλον σκέφτηκε να επανακτήσει την ανεξαρτησία του, αλλά είχε αποκτήσει πια απεριόριστο σεβασμό για τον Ντι Κουτώ μετά από χρόνια υπηρεσίας. Άρχισε με εμμονή να ψάχνει τα ίχνη του στρατηγού. Οι υποψίες του τον οδήγησαν στις πόρτες του Ινστιτούτου Πολέμου, όπου δήλωσε συμμετοχή στο League of Legends για να βρει ποιος ήταν υπεύθυνος για την εξαφάνιση του Ντι Κουτώ.

''Οι τρεις πιο φονικοί σπαθιστές στον Βάλοραν υπηρετούν τον οίκο του Ντι Κουτώ: ο πατέρας μου, εγώ και ο Τάλον. Αν τολμάτε, προκαλέστε μας.''
-- Καταρίνα Ντι Κουτώ


Στατιστικά

Ζημιά50(+3.1 / ανά επίπεδο)
Ζωή440(+85 / ανά επίπεδο)
Μάνα260(+40 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης350
Πανοπλία17(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7.25(+0.75 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.75(+0.5 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Νοξιανή Διπλωματία - Η επόμενη βασική επίθεση του Τάλον προκαλεί επιπλέον σωματική ζημιά. Αν ο στόχος είναι ήρωας, θα αιμορραγήσει, γεγονός που θα του προκαλέσει πρόσθετη σωματική ζημιά με την πάροδο του χρόνου, ενώ θα αποκαλύψει και τη θέση του κατά τη διάρκεια της επίδρασης.
Η επόμενη βασική επίθεση του Τάλον προκαλεί 30/60/90/120/150 (+0.3) επιπλεόν σωματική ζημιά. Αν ο στόχος είναι ήρωας, θα αιμορραγήσει, γεγονός που θα του προκαλέσει 10/20/30/40/50 (+1.2) σωματική ζημιά σε 6 δευτερόλεπτα, ενώ θα αποκαλύψει τη θέση του ήρωα κατά τη διάρκεια της επίδρασης.
Κόστος
40/45/50/55/60 Μάνα
Εμβέλεια
0
Γρατζούνισμα - Ο Τάλον στέλνει μια ομοβροντία μαχαιριών τα οποία επιστρέφουν σε αυτόν και προκαλούν σωματική ζημιά κάθε φορά που χτυπούν έναν εχθρό. Επιπλέον, ο εχθρός επιβραδύνεται για μικρό χρονικό διάστημα.
Ο Τάλον στέλνει μια ομοβροντία μαχαιριών τα οποία επιστρέφουν σε αυτόν και προκαλούν 30/55/80/105/130 (+0.6) σωματική ζημιά κάθε φορά που χτυπούν έναν εχθρό. Επιπλέον, ο εχθρός επιβραδύνεται κατά 20/25/30/35/40% για 2 δευτερόλεπτα.
Κόστος
60/65/70/75/80 Μάνα
Εμβέλεια
650
Κόψιμο Λαιμού - Ο Τάλον εμφανίζεται άμεσα πίσω από το στόχο του, τον αναγκάζει να σιγήσει και ενισχύει τη ζημιά που προκαλεί ενάντια του.
Ο Τάλον εμφανίζεται άμεσα πίσω από το στόχο του, τον αναγκάζει να σιγήσει για 1 δευτερόλεπτο και ενισχύει τη ζημιά που προκαλεί ενάντια του κατά 3/6/9/12/15% για 3 δευτερόλεπτα.
Κόστος
35/40/45/50/55 Μάνα
Εμβέλεια
700
Σκιώδης επίθεση - Ο Τάλον διασκορπίζει ένα σύνολο λεπίδων και γίνεται αόρατος, κερδίζοντας πρόσθετη Ταχύτητα Κίνησης. Μόλις ο Τάλον σταματήσει να είναι αόρατος, οι λεπίδες συγκλίνουν στη θέση του. Κάθε φορά που μια λεπίδα χτυπά έναν εχθρό, αυτός δέχεται σωματική ζημιά.
Ο Τάλον διασκορπίζει ένα σύνολο λεπίδων και γίνεται αόρατος έως και 2.5 δευτερόλεπτα, κερδίζοντας 40% Ταχύτητα Κίνησης. Μόλις ο Τάλον σταματήσει να είναι αόρατος, οι λεπίδες συγκλίνουν στη θέση του. Κάθε φορά που μια λεπίδα χτυπά έναν εχθρό, αυτός δέχεται 120/170/220 (+0.9) σωματική ζημιά.
Κόστος
80/90/100 Μάνα
Εμβέλεια
650
Έλεος - Ο Τάλον προκαλεί 10% περισσότερη ζημιά με τις βασικές του επιθέσεις όταν ο στόχος του είναι υπό επιβράδυνση, ακινητοποίηση, εξουδετέρωση ή καταστολή.

Συμβουλές

  • Η ικανότητα Νοξιανή Διπλωματία λειτουργεί καλά με την ικανότητα Κόψιμο Λαιμού. Δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε την ικανότητα Νοξιανή Διπλωματία πριν πηδήξετε προς τον αντίπαλό σας χρησιμοποιώντας την ικανότητα Κόψιμο Λαιμού.
  • Η ικανότητα Σκιώδης επίθεση αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο απόδρασης, αλλά μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και στην επίθεση για να επιτεθείτε σε μια ομάδα.
  • Μην ξεχάσετε να επιλέξετε το στόχο σας πριν ξεκινήσετε τη μάχη. Η εστίαση όλων των ικανοτήτων του Τάλον σε ένα στόχο θα σας ανταμείψει, ενώ αν τις χρησιμοποιήσετε σε πολλούς στόχους, αυτό μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου