Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Leona, the Radiant Dawn

η Υπέρλαμπρη ΑυγήΨηλά στις παρυφές του όρους Τάργκον, οι πολεμιστές του Ράκορ ζουν κι αναπνέουν μόνο για τον πόλεμο. Η κορυφή όμως του Τάργκον είναι αφιερωμένη σε μια ειδική ομάδα Ρακοριανών που απαντούν σε ένα ''ανώτερο'' κάλεσμα. Τα μέλη αυτής της ομάδας που λέγονται Σολάρι, κρεμάνε τους μανδύες του πολέμου και επιλέγουν αντίθετα να αφιερώσουν τις ζωές τους στην λατρεία του ήλιου. Σύμφωνα με τον μύθο, οι Σολάρι ιδρύθηκαν από έναν πολεμιστή που μπορούσε να κατεβάσει την ωμή δύναμη του ήλιου στους εχθρούς του όταν πολεμούσε. Κατέκτησε την κορυφή του όρους Τάργκον, το σημείο που βρίσκεται πλησιέστερα στον ήλιο σε ολόκληρο τον Βάλοραν, ως σημείο ηλιακής λατρείας- μια παράδοση που έχει διατηρηθεί μέχρι σήμερα από γενεές των Σολάρι.

Οι γονείς της Λεόνα ήταν παραδοσιακοί Ρακοριανοί, γεννημένοι και οι δύο τους για την έξαψη της μάχης. Για αυτούς, η Λεόνα ήταν ένα προβληματικό παιδί. Μπορούσε να πολεμήσει με την ίδια αγριότητα που διέθεταν τα υπόλοιπα παιδιά --όπως και ο παιδικός της φίλος, Πάνθεον-- αλλά δεν μοιραζόταν το πάθος τους για τον σκοτωμό. Πίστευε ότι η αληθινή αξία ενός στρατιώτη κρυβόταν στην ικανότητά να υπερασπίζεται και να προστατεύει. Όταν έφτασε η ώρα για την Δοκιμασία του Κορ, μια τελετή όπου δύο έφηβοι Ρακοριανοί πολεμούν μέχρι θανάτου για να κερδίσουν ένα όπλο-κειμήλιο, η Λεόνα αρνήθηκε να πολεμήσει. Για τιμωρία, οι ηγέτες Ρακοριανοί διέταξαν την εκτέλεσή της, αλλά λίγο πριν το μοιραίο χτύπημα, οι ακτίνες του ήλιου επιτέθηκαν και έλουσαν το όρος Τάργκον με φως. Όταν έσβησε το φως, η Λεόνα στεκόταν αλώβητη και οι εκτελεστές της κείτονταν αναίσθητοι γύρω της. Οι Σολάρι αμέσως ζήτησαν πίσω την Λεόνα και απαίτησαν την ακύρωση της ποινής της. Η Λεόνα φόρεσε τη χρυσή πανοπλία των Σολάρι και της χάρισαν το σπαθί και την ασπίδα που είχε κληρονομηθεί από τους αρχαίους, θρυλικούς πολεμιστές του ήλιου. Οι Σολάρι βοήθησαν την Λεόνα να καλλιεργήσει τις ικανότητές της και όταν ήταν πια έτοιμη, έφυγε για να πάρει μέρος στο League of Legends.

*Οι ακτίνες του ήλιου φτάνουν σε όλη τη Γη των Ρούνων και το ίδιο πρέπει να κάνει ο πρωταθλητής του''
-- Λεόνα


Στατιστικά

Ζημιά55(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή430(+87 / ανά επίπεδο)
Μάνα235(+40 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία18(+3.1 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής9(+0.85 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7(+0.7 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Ασπίδα της Αυγής - Η Λεόνα χρησιμοποιεί την ασπίδα της για να εκτελέσει την επόμενη βασική επίθεση, προκαλώντας πρόσθετη μαγική ζημιά, ενώ παράλληλα ακινητοποιεί το στόχο της.
Η επόμενη βασική επίθεση προκαλεί 40/70/100/130/160 (+0.3) επιπλέον μαγική ζημιά και ακινητοποιεί έναν εχθρό για 1.25 δευτερόλεπτα.
Κόστος
45/50/55/60/65 Μάνα
Εμβέλεια
0
Έκλειψη - Η Λεόνα σηκώνει την ασπίδα της για να αυξήσει την Θωράκιση και την Αντίσταση μαγείας. Όταν τελειώσει αρχικά η διάρκεια, αν υπάρχουν εχθροί κοντά, θα προκαλέσει μαγική ζημιά και θα επεκτείνει τη διάρκεια της επίδρασης.
Αποκτά 30/40/50/60/70 επιπλέον Θωράκιση και Αντίσταση Μαγείας για 3 δευτερόλεπτα. Μόλις λήξει η επίδραση, οι κοντινοί εχθροί που χτυπήθηκαν δέχονται 60/110/160/210/260 (+0.4) μαγική ζημιά και η Λεόνα διατηρεί την επιπλέον Θωράκιση και Αντίσταση Μαγείας για 3 δευτερόλεπτα.
Κόστος
60 Μάνα
Εμβέλεια
450
Σπαθί του Ζενίθ - Η Λεόνα εξαπολύει ένα ηλιακό είδωλο του σπαθιού της και προκαλεί μαγική ζημιά σε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται σε μια γραμμή. Όταν το είδωλο ξεθωριάσει, ο τελευταίος εχθρικός ήρωας που θα χτυπήσει ακινητοποιείται και η Λεόνα θα εκτιναχθεί προς το μέρος του.
Χτυπά όλους τους εχθρούς που βρίσκονται στην ίδια γραμμή προκαλώντας 60/100/140/180/220 (+0.4) μαγική ζημιά. Ο τελευταίος εχθρικός ήρωας που θα χτυπηθεί θα ακινητοποιηθεί και η Λεόνα θα εκτιναχθεί προς το μέρος του.
Κόστος
60 Μάνα
Εμβέλεια
875
Ηλιακή Έκλαμψη - Η Λεόνα καλεί μια ακτίνα ηλιακής ενέργειας, η οποία προκαλεί ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται στην περιοχή. Οι εχθροί στο κέντρο της περιοχής ακινητοποιούνται, ενώ οι εχθροί που δεν βρίσκονται στο κέντρο επιβραδύνονται.
Καλεί μια ακτίνα ηλιακής ενέργειας, η οποία προκαλεί 150/250/350 (+0.8) μαγική ζημιά και επιβραδύνει εχθρούς κατά 80% για 1.5 δευτερόλεπτα. Οι εχθροί στο επίκεντρο της έκλαμψης ακινητοποιούνται αντί να επιβραδυνθούν.
Κόστος
100/150/200 Μάνα
Εμβέλεια
1200
Ηλιακό Φως - Τα ξόρκια που προκαλούν ζημιά επηρεάζουν τους εχθρούς με τη δύναμη του Ηλιακού Φωτός για 3,5 δευτερόλεπτα. Όταν οι συμμαχικοί ήρωες κάνουν ζημιά σε αυτούς τους στόχους, καταναλώνουν το Ηλιακό Φως για να προκαλέσουν επιπλέον μαγική ζημιά.

Συμβουλές

  • Ξεκινήστε την επίθεση και σημαδέψτε τους εχθρούς με το Ηλιακό Φως πριν αρχίσουν να προκαλούν ζημιά οι συμπαίκτες σας.
  • Η Ασπίδα της Αυγής και το Σπαθί του Ζενίθ αποτελούν έναν πανίσχυρο επιθετικό συνδυασμό.
  • Μπορείτε να απορροφήσετε μεγάλα ποσά ζημιάς με τη χρήση της Έκλειψης, αλλά πρέπει να μείνετε κοντά στους εχθρούς σας για να κερδίσετε την μπόνους διάρκεια.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου