Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Zyra, Rise of the Thorns

Η Κυρά των ΑγκαθιώνΛαχταρώντας να πάρει τη μοίρα της στα χέρια της, η Ζάιρα, ένα αρχαίο φυτό που βρισκόταν κοντά στο θάνατο, μετέφερε τη συνείδησή της σε ένα ανθρώπινο σώμα για μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Πριν από αιώνες, αυτή και το είδος της κυριάρχησαν στη Ζούγκλα Κουμούνγκου, χρησιμοποιώντας αγκάθια και περικοκλάδες για να παγιδεύσουν κάθε ζώο που πατούσε στα εδάφη τους. Καθώς τα χρόνια περνούσαν, ο πληθυσμός των ζώων πέθαινε με σταθερό ρυθμό. Το φαγητό γινόταν όλο και πιο δυσεύρετο και η Ζάιρα στεκόταν αβοήθητη καθώς οι τελευταίοι του είδους της μαραίνονταν. Πίστευε ότι θα πεθάνει μόνη της, έως ότου η εμφάνιση μιας απερίσκεπτης μάγισσας της προσέφερε μια ευκαιρία για σωτηρία.

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η Ζάιρα αισθάνθηκε κάποιο πλάσμα να περιφέρεται τόσο κοντά. Αυτό που την οδήγησε στη μάγισσα ήταν η πείνα, αλλά τώρα την κυρίευσε ένα άλλο, βαθύτερο ένστικτο. Τύλιξε με ευκολία τη γυναίκα με αγκάθια, αλλά καθώς γευόταν το τελευταίο της γεύμα, ξένες αναμνήσεις κατέκλυσαν τις σκέψεις τις. Είδε μεγάλες ζούγκλες από μέταλλο και πέτρα στις οποίες ευδοκιμούσαν άνθρωποι και ζώα. Ισχυρή μαγεία πλημμύρισε τις περικοκλάδες της και σκαρφίστηκε ένα έξυπνο αλλά επικίνδυνο σχέδιο για να επιβιώσει. Χρησιμοποιώντας τις αναμνήσεις της γυναίκας, η Ζάιρα διοχέτευσε τη μαγεία που απέκτησε στη δημιουργία ενός ανθρωπόμορφου καλουπιού. Δεν είχε ιδέα τι είδους κόσμος την περίμενε, αλλά δεν είχε τίποτα απολύτως να χάσει. Όταν η Ζάιρα άνοιξε τα μάτια της, κατακλύστηκε από την ωμή μαγεία που είχε στα χέρια της. Μόνο όταν παρατήρησε τα ζαρωμένα απομεινάρια του φυτού που ήταν κάποτε, συνειδητοποίησε πόσο ευάλωτη είχε γίνει. Αν αυτό το σώμα πέθαινε, δεν θα μπορούσε να υποχωρήσει στις περικοκλάδες της, ούτε ρίζες που θα την έτρεφαν ξανά...αλλά ένιωθε πραγματικά ζωντανή. Για πρώτη φορά παρατήρησε τον κόσμο όπως τα ζώα και ένα σκοτεινό χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη της. Είχε αναγεννηθεί και τώρα μπορούσε να αποκτήσει τόσα πολλά.

''Όσο πιο κοντά στο λουλούδι, τόσο πιο κοντά στα αγκάθια'''
--Ζάιρα


Στατιστικά

Ζημιά50(+3.2 / ανά επίπεδο)
Ζωή355(+74 / ανά επίπεδο)
Μάνα250(+50 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης325
Πανοπλία11(+3 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.85(+0.5 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7.1(+0.75 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Θανάσιμος Ανθός - Η Ζάιρα κάνει ένα μπουμπούκι να φυτρώσει σε ένα σημείο της επιλογής της. Μετά από λίγο, εκρήγνυται και εκτοξεύει αγκάθια που προκαλούν ζημιά σε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται κοντά. Αν ο Φονικός Ανθός επηρεάσει έναν σπόρο, μεταμορφώνεται σε Ακανθοβόλο, ένα φυτό που επιτίθεται στους εχθρούς από μακριά.
Τα αγκάθια που εκτοξεύονται από το έδαφος προκαλούν 75/115/155/195/235 (+0.6) μαγική ζημιά σε εχθρούς που βρίσκονται στην περιοχή.

Ανεξέλεγκτη Βλάστηση: Εάν ο Θανάσιμος Ανθός πέσει σε ένα σπόρο δημιουργεί έναν Εκτοξευτή Αγκαθιών, προκαλώντας 0.0 (+0.2) μαγική ζημιά. Διαρκεί 10 δευτερόλεπτα.
Κόστος
75/80/85/90/95 Μάνα
Εμβέλεια
825
Ανεξέλεγκτη Βλάστηση - Η Ζίρα φυτεύει έναν σπόρο, κερδίζοντας ορατότητα μιας περιοχής για έως 30 δευτερόλεπτα. Οι υπόλοιπες ικανότητες της Ζίρα μεταμορφώνουν τους σπόρους αυτούς σε φυτά που πολεμούν στο πλευρό της. Επιπλέον, παρέχει παθητική Μείωση Χρόνου Επαναφόρτισης.
Παθητική: Μείωση Χρόνου Επαναφόρτισης κατά 4/8/12/16/20%.

Ενεργή: Φυτεύει ένα σπόρο που διαρκεί 30 δευτερόλεπτα. Εάν ένας εχθρικός ήρωας πατήσει πάνω σε ένα σπόρο θα τον καταστρέψει, αλλά θα αποκαλυφθεί για 2 δευτερόλεπτα.

Η Ζίρα αποθηκεύει ένα σπόρο κάθε 0.0 δευτερόλεπτα (Μέγιστο: 2 αποθηκευμένοι σπόροι, 4 φυτεμένοι σπόροι).

Ανεξέλεγκτη Βλάστηση: Κάντε ξόρκια στους σπόρους για να ανθίσουν φυτά. Η ζημιά του φυτού είναι ανάλογη του επιπέδου της Ζίρα. Τα επιπλέον φυτά που επιτίθενται στον ίδιο στόχο, προκαλούν 50% λιγότερη ζημιά.
Κόστος
1 σπόρος
Εμβέλεια
825
Αρπακτικές Ρίζες - Η Ζάιρα φυτρώνει περικοκλάδες από το έδαφος για να παγιδεύσει το στόχο της, προκαλώντας ζημιά και ριζώνοντας τους εχθρούς που συναντά. Εάν πέσουν πάνω σε ένα σπόρο, οι Αρπακτικές Ρίζες δημιουργούν ένα Μαστίγιο Περικοκλάδας, του οποίου οι μικρής εμβέλειας επιθέσεις μειώνουν την ταχύτητα κίνησης του εχθρού.
Φυτρώνει περικοκλάδες που προκαλούν 60/95/130/165/200 (+0.5) μαγική ζημιά και ριζώνουν τους εχθρούς για 0.75/1/1.25/1.5/1.75 δευτερόλεπτο.

Ανεξέλεγκτη Βλάστηση: Εάν πέσουν πάνω σε ένα σπόρο, οι Αρπακτικές Ρίζες δημιουργούν ένα Μαστίγιο Περικοκλάδας που προκαλεί 0.0 (+0.2) μαγική ζημιά και επιβραδύνει τους εχθρούς κατά 30% για 2 δευτερόλεπτα. Διαρκεί 10 δευτερόλεπτα.
Κόστος
70/75/80/85/90 Μάνα
Εμβέλεια
1100
Αγκαθωτός Θάνατος - Η Ζάιρα καλεί μια μπερδεμένη συστάδα στη θέση του στόχου της, προκαλώντας ζημιά στους εχθρούς καθώς επεκτείνεται και πετώντας τους στον αέρα καθώς συστέλλεται.
Καλεί την οργή της φύσης, δημιουργώντας μια μπερδεμένη συστάδα στη θέση ενός στόχου, η οποία προκαλεί 180/265/350 (+0.7) μαγική ζημιά σε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται στην περιοχή καθώς επεκτείνεται. Μετά από 2 δευτερόλεπτα, οι περικοκλάδες τινάσσονται προς τα πάνω εκτινάσσοντας τους εχθρούς στον αέρα.

Ανεξέλεγκτη Βλάστηση: Τα φυτά μέσα στη συστάδα εξοργίζονται και αυξάνουν την Ταχύτητα Επίθεσής τους κατά 50%.
Κόστος
100/120/140 Μάνα
Εμβέλεια
700
Η Κυρά των Αγκαθιών - Όταν η Ζάιρα πεθάνει, επιστρέφει στιγμιαία στη μορφή της ως φυτό. Μετά από 2 δευτερόλεπτα, μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε ικανότητα για να ρίξει ένα αγκάθι εκεί που βρίσκεται ο δρομέας, προκαλώντας πραγματική ζημιά σε κάθε εχθρό που χτυπάει.

Συμβουλές

  • Τοποθετώντας ένα σπόρο στο μονοπάτι του ξορκιού σας αφού το χρησιμοποιήσετε αποκτάτε μεγαλύτερη πιθανότητα να έχετε ένα σπόρο στη σωστή θέση.
  • Οι σπόροι δίνουν ορατότητα στην ομάδα σας.
  • Η Ζάιρα είναι εξαιρετική στις ενέδρες. -- Αναζητήστε ευκαιρίες να στήσετε παγίδα με σπόρους στη βλάστηση και, στη συνέχεια, παρασύρετε εκεί αντιπάλους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου