Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Jayce, the Defender of Tomorrow

ο Υπερασπιστής του ΑύριοΣκοπός της ζωής του Τζέις, ο οποίος είναι προικισμένος με εύστροφο μυαλό, γοητεία και το χαρακτηριστικό του σφυρί που αλλάζει μορφή, είναι να προστατεύει τη γενέτειρά του, το Πίλτοβερ. Ωστόσο, αρκετό καιρό πριν γίνει ήρωας για το έθνος του, ήταν ένας υποσχόμενος νεαρός εφευρέτης. Όταν το Πίλτοβερ του ανέθεσε να μελετήσει έναν αρχαίο μαγικό κρύσταλλο, ο Τζέις ανακάλυψε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μια πανίσχυρη πηγή ενέργειας. Ανυπομονώντας να γίνει διάσημος, άρχισε να σχεδιάζει μια συσκευή για να τιθασεύσει τη δύναμή του κρυστάλλου. Τα νέα για τις δυνάμεις του κρυστάλλου ξεπέρασαν τα σύνορα του Πίλτοβερ. Ο Βίκτορ, ο επιστήμονας από το Ζάουν που είχε μετατρέψει το σώμα του σε μηχανή, έκανε μια προσφορά στον Τζέις. Μαζί θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τον κρύσταλλο για να κάνουν πραγματικότητα το σχέδιό του για την ''ένδοξη εξέλιξη'', όπως την αποκαλούσε: την ένωση της ανθρωπότητας με την τεχνολογία. Ο Τζέις αρνήθηκε, αλλά ο επισκέπτης από το Ζάουν δεν σκόπευε να φύγει με άδεια χέρια. Παραμέρισε χωρίς κόπο τον Τζέις, άρπαξε τον κρύσταλλο και έφυγε για το Ζάουν, κάνοντας στάχτες τις ανεπαρκείς δυνάμεις ασφαλείας του εργαστηρίου. Ο Τζέις ζήτησε από την κυβέρνηση του Πίλτοβερ να απαντήσουν στο χτύπημα, ωστόσο, οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης δεν ήθελαν να κλιμακώσουν την ένταση που είχε δημιουργηθεί με εχθροπραξίες. Αποφάσισε να δράσει μόνος του, συνειδητοποιώντας ότι αν δεν ανταποδώσει κανείς το χτύπημα, το Πίλτοβερ δεν θα ήταν ποτέ ασφαλές.

Ο Τζέις επέστρεψε στο εργαστήριο για να προετοιμαστεί για την επίθεσή του. Μετά από εντατική έρευνα, μελέτες και δοκιμές, κατάφερε να δημιουργήσει το κορυφαίο επίτευγμά του - το Σφυρί από Υδράργυρο. Με το όπλο ανά χείρας, ο Τζέις κατευθύνθηκε προς το Ζάουν και ξεκίνησε την επίθεση μόνος του. Οι ακόλουθοι του Βίκτορ έσπευσαν να ανακόψουν την πορεία του, αλλά ο Τζέις τους απώθησε και εισχώρησε στην καρδιά του εργαστηρίου. Στο εργαστήριο ο Τζέις αντίκρισε την τρομακτική ευφυΐα των δημιουργιών του Βίκτορ, που τις τροφοδοτούσε όλες η ενέργεια του μαγικού κρυστάλλου. Συνειδητοποίησε ότι η μόνη επιλογή ήταν να καταστρέψει την πηγή της ενέργειας, αλλά ο Βίκτορ στεκόταν στο δρόμο του. Αν και η μεταξύ τους σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά και οι δύο επιστήμονες, ο Τζέις κατάφερε ένα απεγνωσμένο χτύπημα στον κρύσταλλο. Έκανε θρύψαλα τον κρύσταλλο και διέφυγε καθώς οι μηχανές του Βίκτορ τυλίγονταν στις φλόγες. Όταν επέστρεψε στην πατρίδα του, εξουθενωμένος αλλά νικητής, οι κάτοικοι του Πίλτοβερ υποδέχτηκαν τον Τζέις ως ήρωα. Χάρηκε ολόψυχα τις εκδηλώσεις λατρείας, ωστόσο, γνώριζε ότι οι πράξεις του είχαν τραβήξει την προσοχή επικίνδυνων εχθρών. Αφοσιωμένος πλέον στην υπεράσπιση του λαού του, ο Τζέις είναι η μεγαλύτερη ελπίδα του Πίλτοβερ για ένα λαμπρό μέλλον.

''Εμπιστευτείτε με: αν φανούμε έξυπνοι, τότε το Πίλτοβερ μπορεί να αποκρούσει κάθε απειλή. Είμαι η ζωντανή απόδειξη.''
-- Τζέις


Στατιστικά

Ζημιά46.5(+3.5 / ανά επίπεδο)
Ζωή420(+90 / ανά επίπεδο)
Μάνα240(+40 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία12.5(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής6(+0.8 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7(+0.7 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Στους Ουρανούς! / Ηλεκτροφόρο Πλήγμα - Θέση Σφυριού: Κάνει άλμα προς το μέρος ενός εχθρού προκαλώντας σωματική ζημιά και επιβραδύνοντας τους εχθρούς.

Θέση Κανονιού: Εξαπολύει μια σφαίρα ηλεκτρισμού, η οποία ανατινάσσεται κατά την πρόσκρουση σε έναν εχθρό (ή όταν φτάσει στο τέλος της πορείας της) προκαλώντας σωματική ζημιά σε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται στο πεδίο της έκρηξης.

Κάνει άλμα προς το μέρος του εχθρού προκαλώντας 20/65/110/155/200 (+1) σωματική ζημιά και επιβραδύνοντας τους εχθρούς κατά 30/35/40/45/50% για 2 δευτερόλεπτα.
Κόστος
40/45/50/55/60 Μάνα
Εμβέλεια
600
Ηλεκτροφόρο Πλήγμα - Εξαπολύει μια σφαίρα ηλεκτρισμού, η οποία ανατινάσσεται κατά την πρόσκρουση σε έναν εχθρό (ή όταν φτάσει στο τέλος της πορείας της) προκαλώντας σωματική ζημιά σε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται στο πεδίο της έκρηξης.
Εξαπολύει μια σφαίρα ηλεκτρισμού, η οποία ανατινάσσεται κατά την πρόσκρουση σε έναν εχθρό (ή όταν φτάσει στο τέλος της πορείας της) προκαλώντας 60/115/170/225/280 (+1.2) σωματική ζημιά σε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται στο πεδίο της έκρηξης.
Κόστος
55/60/65/70/75 Μάνα
Εμβέλεια
1050
Πεδίο Καταιγίδας / Υπερ-εφόρμηση - Θέση Σφυριού: Παθητική: Αναπληρώνει μάνα ανά χτύπημα. Ενεργή: Δημιουργεί ένα πεδίο καταιγίδας, προκαλώντας ζημιά στους κοντινούς εχθρούς για αρκετά δευτερόλεπτα.

Θέση Κανονιού: Αποκτά αυξημένη ενέργεια, αυξάνοντας την ταχύτητα επίθεσης στο μέγιστο βαθμό για αρκετές επιθέσεις.

Παθητική: Κερδίζει 6/8/10/12/14 μάνα ανά χτύπημα ενόσω βρίσκεται σε θέση Σφυριού.

Ενεργή: Δημιουργεί μια ηλεκτρισμένη αύρα που προκαλεί 100/170/240/310/380 (+1) μαγική ζημιά για 4 δευτερόλεπτα στους κοντινούς εχθρούς.
Κόστος
40 Μάνα
Εμβέλεια
285
Ισχυρή εφόρμηση - Αποκτά αυξημένη ενέργεια, αυξάνοντας την ταχύτητα επίθεσης στο μέγιστο βαθμό για αρκετές επιθέσεις.
Αποκτά αυξημένη ενέργεια, αυξάνοντας την ταχύτητα επίθεσης στο μέγιστο βαθμό για 3 επιθέσεις. Οι επιθέσεις αυτές προκαλούν 70/85/100/115/130% (0.0) ζημιά.
Κόστος
40 Κόστος μάνα
Εμβέλεια
50000
Κεραυνοβόλο Πλήγμα / Πύλη Επιτάχυνσης - Μορφή Σφυριού: Προκαλεί μαγική ζημιά στον εχθρό και τους απωθεί σε μικρή απόσταση.

Μορφή Κανονιού: Δημιουργεί μια Πύλη Επιτάχυνσης, η οποία αυξάνει την ταχύτητα κίνησης όλων των συμμάχων που διέρχονται μέσα από αυτήν. Αν εξαπολυθεί Ηλεκτροφόρο Πλήγμα μέσα από την πύλη, η ταχύτητα, η εμβέλεια και η ζημιά των βλημάτων αυξάνονται.

Προκαλεί 8/11/14/17/20% της μέγιστης ζωής του εχθρού (+1) ως μαγική ζημιά απωθώντας τους σε μικρή απόσταση. (200/300/400/500/600 Μέγιστη ζημιά εναντίον τεράτων)
Κόστος
40/50/60/70/80 Mana
Εμβέλεια
240
Πύλη Επιτάχυνσης - Δημιουργεί μια Πύλη Επιτάχυνσης, η οποία αυξάνει την ταχύτητα κίνησης όλων των συμμάχων που διέρχονται μέσα από αυτήν.
Αν εξαπολυθεί Ηλεκτροφόρο Πλήγμα μέσα από την πύλη, η ταχύτητα, η εμβέλεια και η ζημιά των βλημάτων αυξάνονται.

Ρίχνει στη μάχη μια Πύλη Επιτάχυνσης για 4 δευτερόλεπτα που επιταχύνει την ταχύτητα κίνησης των συμμάχων που περνούν από μέσα κατά 30/35/40/45/50% για 3 δευτερόλεπτα (το πλεονέκτημα αυτό αποδυναμώνεται σταδιακά κατά τη διάρκεια).

Αν εξαπολυθεί Ηλεκτροφόρο Πλήγμα μέσα από την πύλη, η ταχύτητα των βλημάτων, η εμβέλεια και η ζημιά αυξάνονται και η ζημιά του θα αυξηθεί κατά 40%.
Κόστος
50 Μάνα
Εμβέλεια
650
Κανόνι από Υδράργυρο / Σφυρί από Υδράργυρο - Θέση Σφυριού: Μεταμορφώνει το Σφυρί από Υδράργυρο σε Κανόνι από Υδράργυρο, αποκτώντας νέες ικανότητες και αυξημένη εμβέλεια. Η πρώτη επίθεση με αυτήν τη μορφή μειώνει τη Θωράκιση και την Αντίσταση Μαγείας του στόχου.

Θέση Κανονιού: Μεταμορφώνει το Κανόνι από Υδράργυρο σε Σφυρί από Υδράργυρο, αποκτώντας νέες ικανότητες και αυξάνοντας τη Θωράκιση και την Αντίσταση μαγείας. Η πρώτη επίθεση με αυτή τη μορφή προκαλεί επιπλέον μαγική ζημιά.

Ενεργή: Μεταμορφώνει το Σφυρί από Υδράργυρο σε Κανόνι από Υδράργυρο, αποκτώντας νέες ικανότητες και επιτρέποντάς του να χτυπά από μακριά.

Η επόμενη επίθεση σε θέση Κανονιού μειώνει τη Θωράκιση και την Αντίσταση Μαγείας του εχθρού κατά 10/15/20/25% για 5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
0
Κανόνι από Υδράργυρο - Μεταμορφώνει το Κανόνι από Υδράργυρο σε Σφυρί από Υδράργυρο, αποκτώντας νέες ικανότητες και αυξάνοντας τη Θωράκιση και την Αντίσταση Μαγείας. Η πρώτη επίθεση με αυτή τη μορφή προκαλεί επιπλέον μαγική ζημιά.
Μεταμορφώνει το Κανόνι από Υδράργυρο σε Σφυρί από Υδράργυρο, αποκτώντας νέες ικανότητες και αυξάνοντας τη Θωράκιση και την Αντίσταση Μαγείας κατά 5/15/25/35.

Η επόμενη επίθεση σε θέση Σφυριού προκαλεί 20/60/100/140 επιπλέον μαγική ζημιά.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
0
Μαγοτεχνικός Πυκνωτής - Κάθε φορά που χρησιμοποιείται η Μεταμόρφωση, αυξάνεται η ταχύτητα κίνησης κατά 40 για 1,25 δευτερόλεπτα και μπορεί να κινείται μέσα από μονάδες.

Συμβουλές

  • Να αλλάζετε συχνά θέσεις. Αυτό θα ενδυναμώσει τις επιθέσεις σας και θα αυξήσει γρήγορα την ταχύτητά σας.
  • Εάν υποστείτε μεγάλη ζημιά, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τη μορφή Σφυριού του Τζέις καθώς σας αποφέρει επιπλέον άμυνες.
  • Δοκιμάστε να εξαπολύσετε Ηλεκτροφόρο Πλήγμα μέσω της Πύλης Επιτάχυνσης για αυξημένη εμβέλεια και ζημιά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου