Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Elise, The Spider Queen

Η Βασίλισσα ΑράχνηΜοχθηρή και κομψή, η χαρισματική Ελίζ παγιδεύει τόσο τους αθώους όσο και τους άπληστους στον ιστό της απάτης της. Αν και τα θύματά της ανακαλύπτουν τους πραγματικούς σκοπούς της, κανένα τους δεν κατάφερε να επιζήσει για να αποκαλύψει τα σκοτεινά μυστικά που κρύβονται πίσω από το αινιγματικό της προσωπείο.

Σε σκοτεινές αίθουσες, μακριά από το αδιάκριτο βλέμμα της κοινωνίας, η Ελίζ δίδασκε το λόγο μιας μυθικής θεάς αράχνης. Οι απεγνωσμένοι πιστοί της διψούσαν για την εύνοια της θεάς, πιστεύοντας ότι η ευλογία της ήταν η πηγή της ζωντάνιας και της δύναμης της Ελίζ. Όταν η Ελίζ ανήγγειλε ότι θα ηγούνταν ενός προσκυνήματος στο ναό της θεάς αράχνης, επέλεξε να την ακολουθήσουν μόνο οι πιο ευσεβείς μαθητές της. Εκστασιασμένοι, οι λίγοι εκλεκτοί την ακολούθησαν τυφλά σε ένα επικίνδυνο ταξίδι στη θάλασσα. Όταν έφτασαν στον τελικό προορισμό τους, τα μυστηριώδη Νησιά της Σκιάς, η Ελίζ τους οδήγησε σε μια σπηλιά καλυμμένη από ιστούς. Καθώς περίμεναν να δουν έναν ναό, η ομάδα κοίταξε μπερδεμένη την ιέρειά της. Στράφηκε προς το πλήθος υψώνοντας θριαμβευτικά τα χέρια της, αποκαλύπτοντας παράξενα, αραχνόμορφα πόδια που φύτρωναν από την πλάτη της. Αντικρίζοντας για πρώτη φορά την τρομακτική πραγματική μορφή της, οι πιστοί της Ελίζ προσπάθησαν να το σκάσουν, αλλά εξαπέλυσε μαγικούς ιστούς για να τους παγιδεύσει. Με τα θύματα της παγιδευμένα πλέον, στράφηκε προς τη σπηλιά βγάζοντας μια διαπεραστική στριγκλιά. Ένα νεκροζώντανο τέρας-αράχνη αναδύθηκε από το σκοτάδι, σύροντας το αποκρουστικό του σώμα σε χοντρά, μυτερά πόδια. Οι πιστοί της Ελίζ ούρλιαζαν καθώς η τερατώδης αράχνη τους καταβρόχθιζε ζωντανούς. Πλησίασε το χορτασμένο πλάσμα, αφαίρεσε το δηλητήριό του και ήπιε την παράξενη ουσία. Αμέσως, μια αίσθηση αναζωογόνησης πλημμύρισε τις φλέβες της. Καταφέρνοντας για ακόμη μία φορά να καθυστερήσει το θάνατό της, η Ελίζ επέστρεψε στο ποίμνιό της. Ενθουσιάστηκαν όταν έμαθαν ότι οι σύντροφοί τους είχαν επιλέξει να παραμείνουν στην ιερή οικία της θεάς αράχνης. Η Ελίζ τους διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα τους οδηγούσε σε ένα νέο προσκύνημα. Η θεά αράχνη θα τους περίμενε υπομονετικά.

''Όσοι πιστεύουν πραγματικά δεν πρέπει να φοβούνται την αγκαλιά της αράχνης''.
-- Ελίζ


Στατιστικά

Ζημιά47.5(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή395(+80 / ανά επίπεδο)
Μάνα240(+50 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία12.5(+3.35 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.7(+0.6 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.8(+0.65 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Νευροτοξίνη / Δηλητηριώδες Δάγκωμα - Ανθρώπινη Μορφή: Προκαλεί ζημιά αναλόγως του πόσο υψηλή είναι η Ζωή του στόχου.

Μορφή Αράχνης: Ορμά σε έναν εχθρό και προκαλεί ζημιά ανάλογα με το πόσο χαμηλή είναι η Ζωή του στόχου.

Προκαλεί μαγική ζημιά ίση με 40/80/120/160/200 συν 8% (+0.03%) της τρέχουσας Ζωής του στόχου. μέγιστη επιπλέον ζημιά εναντίον τεράτων 60/120/180/240/300.
Κόστος
80/85/90/95/100 Μάνα
Εμβέλεια
625
Ασταθή Αραχνίδια / Φρενήρης Κίνηση - Ανθρώπινη Μορφή: Ελευθερώνει ένα δηλητηριώδες αραχνίδιο που εκρήγνυται όταν πλησιάζει έναν στόχο.

Μορφή Αράχνης: Η Ελίζ και τα Αραχνίδιά της κερδίζουν ταχύτητα επίθεσης και θεραπεύουν την Ελίζ σε κάθε επίθεση.

Καλεί ένα δηλητηριώδες Αραχνίδιο το οποίο κινείται προς τη θέση του στόχου και ανατινάζεται, προκαλώντας 75/125/175/225/275 (+0.8) μαγική ζημιά όταν πλησιάζει έναν εχθρό ή μετά από 3 δευτερόλεπτα.
Κόστος
60/70/80/90/100 Μάνα
Εμβέλεια
950
Κουκούλι / Ραπέλ - Ανθρώπινη Μορφή: Ακινητοποιεί και αποκαλύπτει την πρώτη εχθρική μονάδα που πετυχαίνει.

Μορφή Αράχνης: Η Ελίζ και τα Αραχνίδιά της ανεβαίνουν στον αέρα και, στη συνέχεια, ορμούν στον στοχευμένο εχθρό.

Ακινητοποιεί και αποκαλύπτει τον πρώτο εχθρό που πετυχαίνει για 1,5 δευτερόλεπτο.
Κόστος
50 Μάνα
Εμβέλεια
1075
Μορφή Αράχνης - Μεταμορφώνεται σε απειλητική αράχνη με νέες ικανότητες. Στη Μορφή Αράχνης, η Ελίζ προκαλεί επιπλέον μαγική ζημιά με κάθε της επίθεση και έχει αυξημένη ταχύτητα κίνησης, θωράκιση και αντίσταση μαγείας.
Η Ελίζ μεταμορφώνεται σε απειλητική αράχνη, αποκτώντας πρόσβαση στις ιδιότητες της αράχνης και καλώντας τα Αραχνίδιά της.

Μορφή Αράχνης: Η Ελίζ προκαλεί 10/20/30/40 (+0.3) επιπλέον μαγική ζημιά σε κάθε επίθεση και αποκτά 10 Ταχύτητα Επίθεσης, 10/15/20/25 Θωράκιση και 10/15/20/25 Αντίσταση Μαγείας.

Αραχνίδια: Τα Αραχνίδια προκαλούν 10/20/30/40 (+0.1) ζημιά και παίρνουν 10/20/30/40% μειωμένη ζημιά από ικανότητες πολλαπλών στόχων. Έως 2/3/4/5 Αραχνίδια.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
0
Σμήνος Αραχνών - Ανθρώπινη Μορφή: Όταν τα ξόρκια της Ελίζ χτυπούν έναν εχθρό, ετοιμάζεται ένα αραχνίδιο.

Μορφή Αράχνης: Η Ελίζ καλεί τα Αραχνίδια για να επιτεθούν στους κοντινούς εχθρούς.


Συμβουλές

  • Η Μορφή Αράχνης είναι πολύ αποτελεσματική στο να αποτελειώνει εχθρούς με χαμηλή ζωή, ενώ η Νευροτοξίνη της Ανθρώπινης Μορφής προκαλεί περισσότερη ζημιά σε υγιείς αντιπάλους.
  • Όταν παίρνει τη Μορφή της Αράχνης, τα Αραχνίδια επιτίθενται στο στόχο στον οποίο η Ελίζ χρησιμοποιεί τη Δηλητηριώδη Δαγκωματιά.
  • Η Μορφή Αράχνης και οι ικανότητες που έχει η Ελίζ με τη Μορφή Αράχνης δεν κοστίζουν μάνα και μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε ελεύθερα όταν προσπαθείτε να εξοικονομήσετε μάνα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου