Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Rumble, the Mechanized Menace

η Μηχανική ΑπειλήΑκόμα και για τα δεδομένα των Γιόρντελ, ο Ραμπλ ήταν πάντα μικρός και παραγκωνισμένος. Είχε συνηθίσει λοιπόν να του φέρονται υποτιμητικά. Για να επιβιώσει, αναγκάστηκε να γίνει πιο πονηρός και εύστροφος από τους υπόλοιπους. Έγινε οξύθυμος και απέκτησε τη φήμη ότι πάντα έπαιρνε εκδίκηση από όποιον τον πείραζε. Αυτό τον περιθωριοποίησε, αλλά δεν τον ένοιαζε. Του άρεσε να μαστορεύει και προτιμούσε την παρέα των μηχανημάτων ενώ πάντα βρισκόταν να ψαχουλεύει στη χωματερή. Ήταν πασιφανής η τάση του στις μηχανές. Οι καθηγητές του πρότειναν να γραφτεί στην Ακαδημία Γιόρντελ Επιστήμης και Ανάπτυξης στο Πιλτόβερ, όπου θα γινόταν σίγουρα προστατευόμενος του Χάιμερντιγκερ, αλλά ο Ραμπλ αρνήθηκε να πάει. Πίστευε ότι ο Χάιμερντιγκερ και οι συνεργάτες τους είχαν 'ξεπουληθεί', ότι πωλούσαν την ανώτερη τεχνολογία των Γιόρντελ στους ανθρώπους για έναν καλό λόγο, ενώ τα Γιόρντελ παρέμεναν αντικείμενο εμπαιγμών. Όταν μια ομάδα ανθρώπων απόφοιτων από την Ακαδημία Γιόρντελ ταξίδεψαν στην πόλη του Μπαντλ για να επισκεφτούν την πατρίδα του μέντορά τους, ο Ραμπλ δεν αντιστάθηκε τον πειρασμό να σταθεί μπροστά του, πρόσωπο με πρόσωπο (τρόπος του λέγειν). Ήθελε απλά να ρίξει μια καλή ματιά στους ανθρώπους, αλλά μετά από τέσσερις ώρες κακών επιλογών λέξεων, επέστρεψε σπίτι γεμάτος μελανιές και αίματα και στο μυαλό του αντηχούσε ακόμα ότι αποτελούσε ντροπή για τα 'πνευματικά' Γιόρντελ όπως ο Χάιμερντιγκερ. Το επόμενο πρωί έφυγε από την πόλη του Μπαντλ δίχως κουβέντα και δεν εμφανίστηκε ξανά για μήνες. Όταν επέστρεψε, οδηγούσε ένα θορυβώδες, μηχανικό τερατούργημα. Το έφερε θριαμβευτικά στο κέντρο της πόλης ενώ οι περαστικοί χάζευαν κι εκεί ανακοίνωσε ότι θα πάρει μέρος στο League of Legends για να δείξει στον κόσμο την αληθινή αξία της τεχνολογίας των Γιόρντελ, που δεν κρύβεται πίσω από μια ξένη σημαία.

''Ωχ, δεν θα ξεπλύνω ποτέ τα αίματά σου από τη στολή μου!''
-- Ραμπλ


Στατιστικά

Ζημιά55.66(+3.2 / ανά επίπεδο)
Ζωή450(+80 / ανά επίπεδο)
Μάνα100(+0 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης345
Πανοπλία16(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7(+0.6 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα0(+0 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Εκτοξευτής Φωτιάς - Ο Ράμπλ καίει τους αντίπαλους που βρίσκονται μπροστά του και προκαλεί μαγική ζημιά σε έναν κώνο για 3 δευτερόλεπτα. Μέσα στη Ζώνη κινδύνου αυτή η ζημιά αυξάνεται.
Ο Ραμπλ καίει τους αντιπάλους του και προκαλεί 90/160/230/300/370 (+1.35) μαγική ζημιά σε κώνο για 3 δευτερόλεπτα. Αυτό το ξόρκι προκαλεί μισή ζημιά σε υπηρέτες.

Πλεονέκτημα ζώνης κινδύνου: Προκαλεί 25% επιπλέον ζημιά.
Κόστος
20 Θερμότητα
Εμβέλεια
600
Ασπίδα από Παλιοσίδερα - Ο Ράμπλ σηκώνει μια ασπίδα που τον προστατεύει από τη ζημιά και του παρέχει μια μικρή αύξηση ταχύτητας. Μέσα στη Ζώνη κινδύνου, η δύναμη της ασπίδας και το πλεονέκτημα ταχύτητας αυξάνονται.
Ο Ραμπλ πετάει ψηλά μια ασπίδα για 2 δευτερόλεπτα, η οποία απορροφά 50/80/110/140/170 (+0.4) ζημιά. Ο Ραμπλ αποκτά επίσης 10/15/20/25/30% επιπλέον Ταχύτητα Κίνησης για 1 δευτερόλεπτο.

Πλεονέκτημα ζώνης κινδύνου: Η αντοχή της ασπίδας και η Ταχύτητα Κίνησης αυξάνονται κατά 25%.
Κόστος
20 Θερμότητα
Εμβέλεια
0
Ηλεκτρικό καμάκι - Ο Ράμπλ εξαπολύει ένα όπλο ηλεκτροσόκ που προκαλεί ηλεκτροπληξία με μαγική ζημιά στο στόχο του και επιβραδύνει την Ταχύτητα Κίνησης. Μπορεί να πραγματοποιηθεί δεύτερη βολή εντός 3 δευτερολέπτων. Μέσα στη Ζώνη κινδύνου, αυξάνεται η ζημιά και το ποσοστό επιβράδυνσης.
Ο Ραμπλ πυροβολεί τον αντίπαλό του με έως και 2 τέιζερ και του προκαλεί 55/85/115/145/175 (+0.5) μαγική ζημιά, ενώ εφαρμόζει μια επιβράδυνση που συσσωρεύεται ίση με 15/20/25/30/35% για 3 δευτερόλεπτα.

Πλεονέκτημα ζώνης κινδύνου: Η ζημιά και η επιβράδυνση αυξάνονται κατά 25%.

Μετά τη χρήση αυτής της ικανότητας, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και δεύτερη φορά χωρίς κόστος εντός 3 δευτερολέπτων.
Κόστος
20 Θερμότητα
Εμβέλεια
850
Ο Ισορροπιστής - Ο Ραμπλ εξαπολύει μια ομάδα πυραύλων, οι οποίοι δημιουργούν ένα πύρινο τείχος που προκαλεί ζημιά στους εχθρούς και τους επιβραδύνει.
Ο Ραμπλ εξαπολύει μια σειρά πυραύλων που δημιουργούν ένα πύρινο μονοπάτι για 5 δευτερόλεπτα. Οι εχθροί που βρίσκονται στην περιοχή χάνουν 35% Ταχύτητα Κίνησης και δέχονται 130/185/240 (+0.3) μαγική ζημιά κάθε δευτερόλεπτο.

Μπορείτε να ελέγξετε την κατεύθυνση αυτής της επίθεσης αν κάνετε κλικ και σύρετε το ποντίκι σας σε μια ευθεία.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
1750
Μεταλλικός Τιτάνας - Με κάθε ξόρκι που κάνει ο Ραμπλ, ανεβαίνει η Θερμότητά του. Όταν φτάσει στο 50% Θερμότητας, μπαίνει στην Ζώνη Κινδύνου, όπου όλες οι βασικές του ικανότητες κερδίζουν μπόνους επιδράσεις. Όταν φτάσει στο 100% Θερμότητας, αρχίζει την Υπερθέρμανση, κάτι που δίνει παραπάνω ζημιά επίθεσης στις βασικές επιθέσεις, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ξόρκια για λίγα δευτερόλεπτα.

Συμβουλές

  • Προσπαθήστε να παραμείνετε στην Επικίνδυνη ζώνη για να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητά σας. Αν χρησιμοποιείτε γρήγορα τις ικανότητές σας είναι πολύ εύκολο να υπερθερμανθείτε.
  • Προσπαθήστε να κρατάτε τους στόχους σας εντός της εμβέλειας της ικανότητας Εκτοξευτής Φωτιάς. Μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά με την πάροδο του χρόνου.
  • Αν κερδίζετε τη μάχη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απόλυτη ικανότητά σας για να μπλοκάρετε μια διαδρομή απόδρασης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου