Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Wukong, the Monkey King

ο Βασιλιάς των ΠιθήκωνΜέσα στο χάος των Ρουνικών Πολέμων, μια γιγάντια πέτρα με ρούνους χάθηκε βαθιά στις Ζούγκλες της Πανούκλας. Παρέμεινε εκεί για αιώνιες, ανέγγιχτη, εμποτίζοντας με ισχυρή μαγεία την άγρια ζωή της περιοχής, χαρίζοντας συνείδηση και ζωή. Μια ομάδα πιθήκων που ενδυναμώθηκε ιδιαίτερα από την πέτρα, άρχισε να την λατρεύει και ο αρχηγός τους -ένας σοφός μάγος- είχε πειστεί ότι μπορούσε να τιθασεύσει την δύναμη και να χαρίσει αθανασία στους πιθήκους. Ολοκλήρωσε την πανίσχυρη τελετή, αλλά δεν πήγαν όλα όπως περίμενε. Η πέτρα με τους ρούνους καταστράφηκε και αντί να τους χαρίσει αθανασία, γέννησε τον Κονγκ, έναν πίθηκε που είχε στην καρδιά του την δύναμη και την ενέργεια της πέτρας. Ο Κονγκ είχε κυριευθεί από μια άσβεστη δίψα για μεγάλους άθλους. Έψαχνε όλα τα τέρατα και πλάσματα που ζούσαν στις Ζούγκλες της Πανούκλας, αναζητώντας έναν άξιο αντίπαλο, αλλά δεν έβρισκε την πρόκληση που αποζητούσε. Ζήτησε την συμβουλή του μάγου κι έμαθε για τον θρύλο των άτριχων πιθήκων στον Βορά, οι οποίοι είχαν τιθασεύσει τον κόσμο με τη χρήση εξυπνάδας και δύναμης.

Ο Γουκόνγκ έφυγε λοιπόν και ταξίδεψε βόρεια, αποφασισμένος να εξακριβώσει αν ο θρύλος ήταν αληθινός. Διέσχισε τις Νότιες Ερημιές και μετά το Μεγάλο Φράγμα. Στον δρόμο του, συνάντησε τον Μάστερ Γι, χαμένο σε βαθιά περισυλλογή. Ο Κονγκ τον ρώτησε ποιος είναι ο δυνατότερος πολεμιστής στον Βορά και ο Γι του μίλησε για το League of Legends. Ο Κονγκ μαγεύτηκε από την ιστορία και θεωρούσε το μέρος όπου θα μπορούσε να πολεμήσει με τους ισχυρότερους πολεμιστές στον κόσμο, ως κάτι παραδεισένιο. Ο Κονγκ ζήτησε από τον Γι να τον παρουσιάσει στο Πρωτάθλημα και να του μάθει τους ανθρώπινους τρόπους ζωής, ώστε να γίνει άξιος πρωταθλητής. Για αντάλλαγμα, θα τιμούσε τον Γι υιοθετώντας την τεχνική Γούτζου του Γι για να γίνει ο μεγαλύτερος πολεμιστής στη Γη των Ρούνων. Ο Γι εντυπωσιάστηκε από το πάθος του και συμφώνησε, αλλά με την προϋπόθεση ότι μια μέρα, ο Κονγκ θα δίδασκε με την σειρά του τα μαθήματα του Γούτζου σε έναν δικό του μαθητή. Ακολουθώντας το πνεύμα της ονομασίας, μετονόμασε τον Κονγκ σε ''Γουκόνγκ'' και του χάρισε ένα όπλο που άρμοζε στην ιδιαίτερη φύση του- ένα μαγικό ραβδί που είχε φτιάξει ο νεαρός Ντόραν. Το όπλο ήταν ένα απαράμιλλο κομψοτέχνημα. Με την καθοδήγηση του Γι, ο Γουκόνγκ εισήλθε στο League of Legends για να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος και για να δείξει στον κόσμο την αληθινή δύναμη του Γούτζου.

''Μόνο στη μάχη μαθαίνεις ποιος είσαι πραγματικά.''
-- Γουκόνγκ


Στατιστικά

Ζημιά54.5(+3.2 / ανά επίπεδο)
Ζωή435(+85 / ανά επίπεδο)
Μάνα202(+38 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης345
Πανοπλία15(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής5.1(+0.65 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.95(+0.65 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Ισοπεδωτικό Χτύπημα - Η επόμενη επίθεση του Γουκόνγκ προκαλεί επιπλέον σωματική ζημιά, αυξάνει την εμβέλειά του και μειώνει τη Θωράκιση του εχθρού για μικρό χρονικό διάστημα.
Η επόμενη επίθεση του Γουκόνγκ αποκτά Εμβέλεια Επίθεσης 125, προκαλεί 30/60/90/120/150 (+1.1) σωματική ζημιά και μειώνει την θωράκιση του εχθρού κατά 30% για 3 δευτερόλεπτα.
Κόστος
40 Μάνα
Εμβέλεια
0
Δόλωμα - Ο Γουκόνγκ μένει κρυμμένος για 1,5 δευτερόλεπτο. Πίσω του αφήνει ένα ανεξέλεγκτο δόλωμα το οποίο προκαλεί μαγική ζημιά στους κοντινούς εχθρούς μετά από 1,5 δευτερόλεπτο.
Ο Γουκόνγκ παραμένει αόρατος για 1,5 δευτερόλεπτο. Πίσω του αφήνει ένα ανεξέλεγκτο δόλωμα το οποίο προκαλεί 70/115/160/205/250 (+0.6) μαγική ζημιά στους κοντινούς εχθρούς μετά από 1,5 δευτερόλεπτο.
Κόστος
50/55/60/65/70 Μάνα
Εμβέλεια
0
Χτύπημα Σύννεφου - Ο Γουκόνγκ εκτινάσσεται προς τον εχθρό που έχει στοχεύσει και στέλνει είδωλα για να επιτεθούν σε έως και 2 επιπλέον εχθρούς που βρίσκονται κοντά στο στόχο. Σε κάθε εχθρό που χτυπά προκαλεί σωματική ζημιά.
Ο Γουκόνγκ εκτινάσσεται προς τον εχθρό που έχει στοχεύσει και στέλνει είδωλα για να επιτεθούν σε έως και 2 επιπλέον εχθρούς που βρίσκονται κοντά στο στόχο. Σε κάθε εχθρό που χτυπά προκαλεί 60/105/150/195/240 (+0.8) σωματική ζημιά. Με το που χτυπά το στόχο του, ο Γουκόνγκ αποκτά 30/35/40/45/50% ταχύτητα επίθεσης για 4 δευτερόλεπτα.
Κόστος
45/50/55/60/65 Μάνα
Εμβέλεια
650
Κυκλώνας - Ο Γουκόνγκ εκτείνει το ραβδί του προς τα έξω και αρχίζει να το περιστρέφει, κίνηση που προκαλεί ζημιά και εξουδετερώνει τους εχθρούς. Όσο διαρκεί το ξόρκι, η ταχύτητα κίνησης του Γουκόνγκ αυξάνεται.
Ο Γουκόνγκ εκτείνει το ραβδί του προς τα έξω και αρχίζει να το περιστρέφει, κίνηση που προκαλεί 20/110/200 (+1.2) σωματική ζημιά ανά δευτερόλεπτο και εξουδετερώνει τους εχθρούς που συναντά. Ο Γουκόνγκ κερδίζει ταχύτητα κατά τη διάρκεια του ξορκιού. Διαρκεί 4 δευτερόλεπτα.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
315
Πέτρινο Δέρμα - Η θωράκιση και η αντίσταση μαγείας του Γουκόνγκ αυξάνονται για κάθε εχθρικό ήρωα που βρίσκεται κοντά.

Συμβουλές

  • Το Δόλωμα και το Χτύπημα Σύννεφου συνδυάζονται καλά μεταξύ τους και σας επιτρέπουν να χτυπήσετε γρήγορα χωρίς να αφήνετε περιθώρια για αντίποινα.
  • Δοκιμάστε ένα Δόλωμα κοντά σε θάμνους για να ξεγελάσετε τον εχθρό και να τον βγάλετε από την κρυψώνα του.
  • Το Ελιξήριο του Μάντη επιτρέπει στον αντίπαλο να σας δει, ακόμα κι όταν έχετε ενεργό το Δόλωμα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου