Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Master Yi, the Wuju Bladesman

ο Ξιφομάχος του ΓουτζούΦρουρός της αρχαίας τέχνης του Γούτζου, ο Μάστερ Γι είναι ένας πολεμιστής μυστικισμού από το νησί της Ιωνίας. Κατάγεται από μια από τις αρχαίες φυλές που έχουν αφοσιωθεί στην διατήρηση του Γούτζου, μια πολεμική τέχνη που βασίστηκε στις αρχές της απόλυτης πνευματικής αντίληψης του εαυτού και του εχθρού του. Όταν οι Νοξιανοί στρατοί εισέβαλαν στην Ιωνία, ο Μάστερ Γι πολέμησε στο πλευρό της Ιώνιας άμυνας εναντίον του άνανδρου στρατού, τιμώντας το χωριό του με την απαράμιλλη μαεστρία του με το σπαθί. Οι επόμενες μέρες κατέστρεψαν την χώρα, αλλά καμία μάχη δεν γέννησε τέτοιες φρικαλεότητες όσο η μέρα που οι Νοξιανές στρατιές περικύκλωσαν το χωριό του Γι. Το ανυπεράσπιστο χωριό είχε την ατυχία να γίνει το πείραμα της τελευταίας εφεύρεσης ενός ανερχόμενου χημικού, που τώρα είναι γνωστός ως Σιντζντ. Τα απομεινάρια του χωριού που αντίκρισε ο Μάστερ Γι όταν επέστρεψε ήταν τόσο φριχτά που η εικόνα αυτή παραμένει μια βαθιά πληγή στην ιστορία της Ιωνίας. Μέχρι σήμερα, κανείς στην Ιωνία δεν μιλάει ανοιχτά για το τι έγινε εκείνη την ημέρα.

Μετά την απόκρουση της Νοξιανής εισβολής, ο Μάστερ Γι αποφάσισε να ζήσει απομονωμένος από τον κόσμο. Για πολλά χρόνια, έκανε προπονήσεις από πρωί μέχρι το βράδυ, δεν μιλούσε σε κανέναν και δεν δεχόταν παρηγοριές από Ιώνιους φίλους του. Το μόνο πράγμα που τον εμπόδιζε να βουτήξει με τρέλα στις πρώτες γραμμές των μαχών με τη Νόξους ήταν ο όρκος του να κρατήσει ζωντανή την τεχνική Γούτζου. Αν και τον βασάνιζε η ανυπομονησία, η οργή του έγινε όπλο για να τελειοποιήσει την τεχνική του Γούτζου, καλλιεργώντας ισχυρότερες και πιο θανατηφόρες ικανότητες για την ώρα της εκδίκησης. Το μόνο πράγμα που τράβηξε το ενδιαφέρον του τελικά ήταν η ανακοίνωση ίδρυσης του Πρωταθλήματος και η εγγραφή της Νόξους στο Πρωτάθλημα. Ο Μάστερ Γι τώρα φέρνει τη μαεστρία του με το σπαθί στο League of Legends με έναν αμετακίνητο στόχο: να εκδικηθεί για τον χαμό του λαού του και να βάλει οριστικό τέλος στις επιθέσεις της Νόξους.

''Η τέχνη του Γούτζου ζει ακόμα μέσα στον Μάστερ Γι και τρυπάει τις καρδιές των εχθρών του.''
-- Σοράκα, η Κόρη των Άστρων


Στατιστικά

Ζημιά55.12(+3.1 / ανά επίπεδο)
Ζωή444(+86 / ανά επίπεδο)
Μάνα199(+36 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης355
Πανοπλία16.3(+3.7 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής6.75(+0.65 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.5(+0.45 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Χτύπημα Άλφα - Ο Μάστερ Γι κάνει άλμα κατά μήκος του πεδίου μάχης με απίστευτη ταχύτητα, προκαλώντας μαγική ζημιά σε πολλές μονάδες που βρίσκονται στη διαδρομή του, ενώ έχει πιθανότητα να προκαλέσει επιπλέον μαγική ζημιά στους υπηρέτες και τα τέρατα.
Ο Μάστερ Γι κάνει άλμα κατά μήκος του πεδίου μάχης χτυπώντας έως και 4 εχθρούς και προκαλεί 100/150/200/250/300 (+1) μαγική ζημιά σε κάθε εχθρό με 50% πιθανότητα να προκαλέσει 260/320/380/440/500 επιπλέον ζημιά στους υπηρέτες και τα τέρατα.
Κόστος
60/70/80/90/100 Μάνα
Εμβέλεια
600
Περισυλλογή - Ο Μάστερ Γι αναζωογονεί το σώμα του με τη δύναμη του μυαλού του, αναπληρώνοντας Ζωή και αυξάνοντας τη Θωράκιση και την Αντίσταση Μαγείας του για σύντομο χρονικό διάστημα.
Ο Μάστερ Γι προετοιμάζεται και αποκαθιστά 200/350/500/650/800 (+2) ζωή σε 5 δευτερόλεπτα. Όσο διοχετεύει ενέργεια, ο Μάστερ Γι αποκτά 100/150/200/250/300 Θωράκιση και Αντίσταση Μαγείας.
Κόστος
50/65/80/95/110 Μάνα
Εμβέλεια
0
Τεχνική Γούτζου - Ο Μάστερ Γι τελειοποιεί την τέχνη του Γούτζου και αυξάνει παθητικά τη Ζημιά Επίθεσής του. Η ενεργοποίηση της Τεχνικής Γούτζου διπλασιάζει αυτό το μπόνους για σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά το παθητικό μπόνους χάνεται όσο διαρκεί ο χρόνος επαναφόρτισης.
Παθητική: Αυξάνει τη Ζημιά Επίθεσης κατά 15/20/25/30/35.

Ενεργή: Το Παθητική μπόνους του Μάστερ Γι διπλασιάζεται για 10 δευτερόλεπτα. Το Παθητική μπόνους χάνεται όσο διαρκεί ο χρόνος επαναφόρτισης της Τεχνικής Γούτζου.
Κόστος
40 Μάνα
Εμβέλεια
0
Χαϊλάντερ - Ο Μάστερ Γι κινείται με ασύγκριτη ευελιξία, αυξάνοντας προσωρινά την Ταχύτητα Κίνησης και Επίθεσης, ενώ παράλληλα γίνεται άτρωτος σε όλες τις επιδράσεις επιβράδυνσης. Όσο είναι ενεργή η ικανότητα, η εκτέλεση ενός ήρωα μηδενίζει όλους τους χρόνους επαναφόρτισης του Μάστερ Γι.
Αυξάνει την Ταχύτητα Κίνησης του Μάστερ Γι κατά 40% και την Ταχύτητα Επίθεσης κατά 40/60/80%. Επίσης, γίνεται άτρωτος σε όλες τις επιδράσεις επιβράδυνσης για 8/10/12 δευτερόλεπτα.

Όσο είναι ενεργή αυτή η ικανότητα, η εκτέλεση ενός ήρωα μηδενίζει όλους τους χρόνους επαναφόρτισης του Μάστερ Γι (οι βοήθειες μειώνουν τον βασικό χρόνο επαναφόρτισης στο μισό).
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
0
Διπλό Χτύπημα - Ο Μάστερ Γι πετυχαίνει ένα διπλό χτύπημα κάθε 7η επίθεση.

Συμβουλές

  • Αν στη λωρίδα σας βρίσκεστε αντιμέτωποι με ήρωες μακρινών επιθέσεων, ανεβάστε την Περισυλλογή για να παραμείνετε στη λωρίδα περισσότερη ώρα και να ανεβείτε επίπεδα γρηγορότερα.
  • Η Τεχνική Γούτζου είναι πολύ αποτελεσματική στην αρχή του παιχνιδιού για να πετυχαίνετε τελικά χτυπήματα σε υπηρέτες.
  • Χρησιμοποιήστε το Χτύπημα Άλφα σε έναν υπηρέτη μπροστά από τον εχθρικό ήρωα, ώστε όταν λήξει το ξόρκι να εμφανιστείτε σε ασφαλή απόσταση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου