Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Twitch, the Plague Rat

ο Μολυσμένος ΑρουραίοςΗ πόλη-κράτος του Ζάουν είναι ένα διεστραμμένο βασίλειο επιστήμης, εμπορίου και ανεξέλεγκτης μαγείας. Μπορεί η νεοφερμένη επιστήμη της τεχνομαγείας να μην βοηθά στην ανάπτυξη του πολιτισμού, όμως η έρευνα και η χρήση της στο Ζάουν δοκιμάζει τα όρια της ηθικότητας σε καθημερινή βάση. Το Ζάουν, πνιγμένο από την μόλυνση αμέτρητων εργαστηρίων και εργοστασίων που μολύνουν ανεξέλεγκτα το περιβάλλον, υποφέρει φριχτά. Όσο μολυσμένο κι αν φαίνεται το Ζάουν στην επιφάνειά του, τα υπόγεια επίπεδα του είναι πολύ χειρότερα. Όλα τα ανεξέλεγκτα απόβλητα του Ζάουν μαζεύονται εδώ στους υπονόμους του και αναμειγνύονται σε ένα τοξικό και μυστηριώδες σκεύασμα. Μέσα από αυτόν τον αλχημικό εφιάλτη, ξεπρόβαλε ένας μολυσμένος αρουραίος - ο Τουίτς. Σε αντίθεση με τα λιγότερο εξελιγμένα ξαδελφάκια του, ο Τουίτς ανέπτυξε ικανότητα σκέψης... αν και οι σκέψεις του δεν βγάζουν ιδιαίτερο νόημα. Μια παρενέργεια του ιδιόμορφου μείγματος που τον γέννησε είναι η παρανοϊκή σχιζοφρένεια που τον κυριεύει, αλλά που ταυτόχρονα του δίνει ζωή.

Ο Τουίτς εμφανίστηκε στο Πρωτάθλημα των Πρωταθλητών για να εκπροσωπήσει τον εαυτό του στις Αρένες της Δικαιοσύνης, αφού είναι ''ο μοναδικός του είδους του''. Έκτοτε, ανακάλυψε έναν γενναιόδωρο ευεργέτη που του χάρισε την εξελικτική του συνείδηση- το Ζάουν. Ο Τουίτς είναι ένας από τους βασικότερους πρωταθλητές του Ζάουν στον θεσμό και όταν προκύπτουν πολιτικές διαμάχες με άλλες πόλεις-κράτη του Βάλοραν, πολεμάει για λογαριασμό της πόλης. Ο Τουίτς έχει δηλώσει ανοικτά ότι σκοπός του είναι να κερδίσει φήμη και πλούτη από την υπηρεσία του στο Πρωτάθλημα ώστε να μπορέσει να αναπαράγει τη διαδικασία που τον γέννησε. Αν και σίγουρα υπάρχουν εμπόδια - το βασικότερο είναι ότι ο ίδιος είναι θεότρελος- αν τα κατάφερνε, θα ήταν ένα τολμηρό και χαοτικό βήμα μπροστά στην εξέλιξη ολόκληρου του πλανήτη. Το Ζάουν έχει υποσχεθεί να στηρίξει τον Τουίτς στην αποστολή του, αν και ακόμα δεν έχουν φανερωθεί τα τελικά κίνητρα της πόλης.

''Η ύπαρξη του Τουίτς αποδεικνύει ότι τα πάντα είναι δυνατά στη Γη των Ρούνων.''
-- Χαϊμερντίνγκερ


Στατιστικά

Ζημιά49(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή389(+81 / ανά επίπεδο)
Μάνα220(+40 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης330
Πανοπλία14(+3 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής5(+0.6 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.5(+0.45 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Ενέδρα - Ο Τουίτς γίνεται αόρατος για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ αυξάνεται η ταχύτητα κίνησης του αόρατου Τουίτς. Όταν παύει να είναι αόρατος, η Ταχύτητα Επίθεσης του Τουίτς αυξάνεται για σύντομο χρονικό διάστημα.
Αν περάσουν 1.25 χωρίς ο Τουίτς να υποστεί ζημιά ή μετά από 3 δευτερόλεπτα, γίνεται αόρατος για 4/5/6/7/8 δευτερόλεπτα.

Ο Τουίτς αποκτά 20% επιπλέον Ταχύτητα Κίνησης όταν είναι αόρατος και 30/40/50/60/70% επιπλέον Ταχύτητα Επίθεσης για 5 δευτερόλεπτα μόλις γίνει ξανά ορατός.
Κόστος
60 Μάνα
Εμβέλεια
0
Δηλητηριώδες βαρέλι - Ο Τουίτς εκτοξεύει ένα βαρέλι με δηλητήριο το οποίο εκρήγνυται σε μια περιοχή, επιβραδύνοντας τους στόχους και εφαρμόζοντας Θανατηφόρο Δηλητήριο στο στόχο.
Ο Τουίτς εκτοξεύει ένα βαρέλι με δηλητήριο το οποίο εκρήγνυται σε μια περιοχή, προσθέτοντας 2 στοίβες Θανατηφόρου Δηλητηρίου και επιβραδύνοντας τους στόχους κατά 25/30/35/40/45% για 3 δευτερόλεπτα.
Κόστος
50 Μάνα
Εμβέλεια
950
Εξάλειψη - Όλοι οι κοντινοί εχθροί εκκρίνουν τα τοξικά δηλητήρια του Τουίτς από το σώμα τους, προκαλώντας ζημιά για κάθε στοίβα.
Προκαλεί 40/50/60/70/80 επιπλέον σωματική ζημιά 15/20/25/30/35 (+0.2) (+0.25) ανά στοίβα Θανατηφόρου Δηλητηρίου σε όλους τους κοντινούς εχθρούς που επηρεάζονται από το Θανατηφόρο Δηλητήριο.
Κόστος
50/60/70/80/90 Μάνα
Εμβέλεια
1200
Βολή στα Τυφλά - Ο Τουίτς κλείνει τα μάτια του και ρίχνει με τη βαλλίστρα του, εξαπολύοντας γρήγορα ισχυρές διαπεραστικές βολές μπροστά του.
Για 7 δευτερόλεπτα ο Τουίτς κερδίζει 300 Εμβέλεια επίθεσης, 20/28/36 Ζημιά Επίθεσης και οι βασικές του επιθέσεις γίνονται διαπεραστικές βολές που προκαλούν 20% λιγότερη ζημιά σε κάθε επόμενο στόχο, έως 40% ελάχιστη ζημιά.
Κόστος
100/125/150 Μάνα
Εμβέλεια
0
Θανατηφόρο Δηλητήριο - Οι βασικές επιθέσεις του Τουίτς μολύνουν το στόχο, προκαλώντας πραγματική ζημιά κάθε δευτερόλεπτο.

Συμβουλές

  • Η ταχύτητα επίθεσης του Τουίτς είναι από τις υψηλότερες στο παιχνίδι. Δοκιμάστε να αγοράσετε αντικείμενα που προκαλούν επιπτώσεις κατά το χτύπημα, όπως ο Μαύρος Θεριστής ή το Παρανοϊκό Ξίφος.
  • Η ικανότητα Εξάλειψη διαθέτει μεγάλη εμβέλεια. Πριν τη χρησιμοποιήσετε, εφαρμόστε όσο το δυνατόν περισσότερες στοίβες του Θανατηφόρου Δηλητηρίου.
  • Με το Δηλητηριώδες βαρέλι, μπορείτε να προλαβαίνετε τους εχθρούς που βρίσκονται εκτός εμβέλειας επίθεσης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου