Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Rammus, the Armordillo

ο ΘωρακισμένοςΜετά το τέλος των Πολέμων των Ρούνων, οι περιοχές που βρίσκονται νότια του Μεγάλου Φράγματος μαστίζονται συνεχώς από μαγικές καταιγίδες, οι οποίες αλλάζουν συνεχώς τους νόμους της φύσης. Αν και σε αυτές τις κατεστραμμένες περιοχές η μεταλλαγμένη χλωρίδα και πανίδα τείνει πλέον να θεωρηθεί φυσιολογική, η περίπτωση του Ράμους εξακολουθεί να συναρπάζει. Αν και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει το λόγο που θα έκανε ένα αρμαντίλο από την έρημο Σουρίμα να διασχίσει τη ζούγκλα Κουμούνγκου και να φτάσει στις ζούγκλες της Πανούκλας, ο Ράμους έκανε ακριβώς αυτήν τη διαδρομή. Εκεί, ανάμεσα στις παραμορφωμένες κληματσίδες και τη σάπια βλάστηση, ανακάλυψε ένα περίεργο φαινόμενο: έναν αειθαλή λαβύρινθο από θάμνους που δεν είχαν επηρεαστεί από τη γύρω μόλυνση, ο οποίος έφτανε μέχρι εκεί που μπορούσε να δει το μάτι. Καθώς άρχισε να εξερευνά τον λαβύρινθο, ένιωσε κάτι να τον τραβά προς το κέντρο, ένα περίεργο, ζωντανό φως. Όταν προσπάθησε να το πλησιάσει το φως άστραψε ξαφνικά, τυφλώνοντάς τον και ρίχνοντάς τον αναίσθητο.

Όταν συνήλθε, ο Ράμους συνειδητοποίησε ότι ο κόσμος του είχε αλλάξει. Ο λαβύρινθος είχε εξαφανιστεί, ενώ ο ίδιος ένιωσε για πρώτη φορά να αντιλαμβάνεται τον κόσμο με έναν διαφορετικό τρόπο. Για πρώτη φορά, ένιωσε μέσα του να σκιρτούν η συνείδηση και η νοημοσύνη. Όταν κατάλαβε τι του είχε συμβεί, ο Ράμους έπαθε μια κρίση πανικού. Άρχισε να τρέμει και μαζί του άρχισε να τρέμει και το έδαφος γύρω του, ολοένα πιο δυνατά, μέχρι που κατάφερε επιτέλους να συγκρατήσει τα νεύρα του. Όταν ο σεισμός υποχώρησε, ο Ράμους άφησε πίσω του τις ζούγκλες της Πανούκλας, αναζητώντας πλέον κι άλλους σαν κι αυτόν. Η αναζήτησή του τον οδήγησε σε όλες τις περιοχές γύρω από το Μεγάλο Φράγμα, αλλά όπου κι αν πήγε, δεν βρήκε πλάσματα που να του μοιάζουν. Οι δυσκολίες και οι κακουχίες που αντιμετώπισε στο ταξίδι του τον ανάγκασαν να κατασκευάσει την πανοπλία του η οποία του χάρισε τον τίτλο του Θωρακισμένου. Το ταξίδι του Ράμους κατέληξε στο μοναδικό μέρος όπου ένας νοήμονας αρμαντίλο δεν θεωρείται κάτι τόσο παράξενο - το League of Legends.

''Έχω δει πολλά πράγματα, αλλά ποτέ κάτι σαν κι αυτό''.
-- Έζρεαλ, ο Μάγος Εξερευνητής, μετά την πρώτη του επαφή με τον Ράμους


Στατιστικά

Ζημιά50(+3.5 / ανά επίπεδο)
Ζωή420(+86 / ανά επίπεδο)
Μάνα255(+33 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία21(+3.8 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7(+0.5 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Μπάλα Επίθεσης - Ο Ράμους κινείται γρήγορα με τη μορφή μπάλας προς τους εχθρούς του και τους προκαλεί ζημιά, ενώ επιβραδύνει τους στόχους που επηρεάζονται από τη σύγκρουση.
Ο Ράμους κινείται γρήγορα με τη μορφή μπάλας για 7 δευτερόλεπτα προς τους εχθρούς του και προκαλεί 100/150/200/250/300 (+1) μαγική ζημιά στους κοντινούς εχθρούς κατά τη σύγκρουση και τους επιβραδύνει κατά 20/25/30/35/40% για 3 δευτερόλεπτα.

Η ενεργοποίηση της Αμυντικής Συσπείρωσης αφαιρεί την επίδραση.
Κόστος
70/80/90/100/110 Μάνα
Εμβέλεια
0
Αμυντική Συσπείρωση - Ο Ράμους κινείται αμυντικά, αυξάνοντας σημαντικά την Θωράκιση και την Αντίσταση μαγείας, ενώ παράλληλα προκαλεί ζημιά σε κάθε επίθεση.
Ο Ράμους κινείται αμυντικά για 6 δευτερόλεπτα, αυξάνοντας την θωράκιση και την αντίσταση μαγείας κατά 40/60/80/100/120, ενώ επιστρέφει 15/25/35/45/55 (+0.1) μαγική ζημιά στους επιτιθέμενους.

Αυτή η ικανότητα κερδίζει ζημιά ίση με το 10% της Θωράκισης.

Η ενεργοποίηση της Μπάλας Επίθεσης θα καταργήσει αυτήν την επίδραση.
Κόστος
40 Μάνα
Εμβέλεια
0
Εμπαιγμός Διάτρησης - Ο Ράμους προκαλεί μια εχθρική μονάδα για να την αναγκάσει σε μια απρόσεκτη επίθεση εναντίον του σκληρού κελύφους του Ράμους, κάτι που μειώνει προσωρινά την Θωράκιση της.
Ο Ράμους προκαλεί τη μονάδα για να την αναγκάσει σε μια απρόσεκτη επίθεση μειώνοντας την Θωράκιση κατά 10/15/20/25/30, ενώ την αναγκάζει να επιτεθεί στο Ράμους για 1/1.5/2/2.5/3 δευτερόλεπτο(α).
Κόστος
50/60/70/80/90 Μάνα
Εμβέλεια
325
Δονήσεις - Ο Ράμους δημιουργεί κύματα καταστροφής μέσα από το έδαφος, προκαλώντας ζημιά σε μονάδες και κτίρια που βρίσκονται κοντά του.
Ο Ράμους δημιουργεί δονήσεις από κάτω του και προκαλεί 65/130/195 (+0.3) μαγική ζημιά κάθε δευτερόλεπτο στις κοντινές μονάδες και τα κτίρια για 8 δευτερόλεπτα.
Κόστος
120 Μάνα
Εμβέλεια
0
Κέλυφος με Καρφιά - Όσο σκληραίνει το κέλυφός του, ο Ράμους προκαλεί περισσότερη ζημιά και μετατρέπει το 25% της θωράκισης του σε ζημιά επίθεσης.

Συμβουλές

  • Η ικανότητα Μπάλα ισχύος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποτελεσματικός μηχανισμός απόδρασης.
  • Η χρήση προσβολών σε έναν ήρωα δίπλα από τον πύργο σας μπορεί να προκαλέσει την επίθεση του πύργου στους αντιπάλους σας.
  • Οι ικανότητες Δονήσεις και Αμυντική Συσπείρωση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν αργότερα στο παιχνίδι για την καταστροφή πύργων. Αν βρίσκεστε σε αδιέξοδο κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής μάχης, είναι συχνά χρήσιμο να απομακρύνεστε και να επιτίθεστε στα κτίρια.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου