Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Pantheon, the Artisan of War

ο Τεχνίτης του ΠολέμουΠάνω από τα σύννεφα του Όρους Τάργκον, κατοικεί μια γενναία φυλή ανθρώπων, οι Ρακοριανοί, που ακόμα λατρεύουν τη μάχη και τον πόλεμο ως τις απόλυτες μορφές τέχνης. Θυμούνται τους Ρουνικούς Πολέμους στο βασίλειο και γνωρίζουν ότι το League of Legends δεν θα μπορεί να συγκρατήσει τα κύματα βίας για πολύ καιρό ακόμα. Κάθε μέλος της φυλής εκπαιδεύεται ως άγριος πολεμιστής με πειθαρχεία, που θα προτιμήσει να πολεμήσει Νοξιανούς ή Ντεμασιανούς στρατιώτες μόνο όταν ο αντίπαλος υπερτερεί με αναλογίες δέκα προς έναν. Οι πολεμιστές του Ράκορ εκπαιδεύονται να είναι θανάσιμοι όχι μόνο με τις γροθιές τους όπως οι ισχυρότεροι γνώστες πολεμικών τεχνών, αλλά να κραδαίνουν με αγριότητα τα όπλα-κειμήλια της φυλής. Αυτοί οι θησαυροί περνάνε από γενιά σε γενιά και έχουν τιθασεύσει τη μαγική φύση της Γης των Ρούνων βαθιά μέσα τους. Τα όπλα-κειμήλια θεωρούνται τα πιο επικίνδυνα που υπάρχουν- και δεν προκαλεί έκπληξη που κατέληξαν στο League of Legends στα χέρια του Πάνθεον.

Ο βλοσυρός πολεμιστής αποτελεί πρότυπο της φυλής του, η ίδια του η υπόσταση αποτελεί φόρο τιμής και λατρείας στην τέχνη του πολέμου. Ο Πάνθεον προσβλήθηκε όταν έμαθε ότι οι κάτοικοι του Βάλοραν είχαν ιδρύσει έναν θεσμό που θα αντικαθιστά τον πόλεμο, με τη συμμετοχή αποκαλούμενων πρωταθλητών, χωρίς να συμπεριλάβουν τους Ρακοριανούς. Μάζεψε λοιπόν τις ευλογίες της φυλής και οπλισμένος με τα κειμήλια των προγόνων του, κατέβηκε στο Πρωτάθλημα για να δείξει στον κόσμο πώς είναι ένας αληθινός πολεμιστής. Δεν τον νοιάζει ποιον πολεμά, δεν τον ενδιαφέρει τα έπαθλα και η φήμη ενός ήρωα του Πρωταθλήματος, ζει μόνο για την απλή δόξα της μάχης. Όσο αναπνέει, ο Πάνθεον διψά για μια ακόμα νίκη.

''Κρίμα που δεν έχουν κι άλλες ενισχύσεις.''
-- Πάνθεον, ανάμεσα σε απομεινάρια κατακρεουργημένου Νοξιανού τάγματος.


Στατιστικά

Ζημιά50.7(+2.9 / ανά επίπεδο)
Ζωή433(+87 / ανά επίπεδο)
Μάνα210(+34 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης355
Πανοπλία17.1(+3.9 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής6.75(+0.65 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.6(+0.45 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Ρίψη Δόρατος - Ο Πάνθεον εκσφενδονίζει το δόρυ του σε έναν αντίπαλο, προκαλώντας του ζημιά.
Ο Πάνθεον εκσφενδονίζει το δόρυ του σε έναν αντίπαλο, προκαλώντας του 65/105/145/185/225 (+1.4) σωματική ζημιά.
Κόστος
45 Μάνα
Εμβέλεια
600
Αιγίδα της Ζεόνια - Ο Πάνθεον κάνει άλμα σε έναν εχθρό, τον χτυπά με την ασπίδα του και τον ακινητοποιεί. Μετά το τέλος της επίθεσης, ο Πάνθεον προετοιμάζεται για να μπλοκάρει την επόμενη επίθεση.
Ο Πάνθεον πηδάει προς τον εχθρικό ήρωα και προκαλεί 50/75/100/125/150 (+1) μαγική ζημιά, ενώ τον ακινητοποιεί για 1 δευτερόλεπτο. Επίσης, ο Πάνθεον ανανεώνει άμεσα την Προστασία της Αιγίδας.
Κόστος
55 Μάνα
Εμβέλεια
600
Χτύπημα στην Καρδιά - Ο Πάνθεον εστιάζει και εξαπολύει 3 γρήγορες επιθέσεις στην περιοχή μπροστά του, προκαλώντας διπλή ζημιά στους ήρωες. Ο Πάνθεον αποκτά μεγαλύτερη επίγνωση των ζωτικών σημείων του εχθρού, κάτι που του επιτρέπει να σημειώνει πάντα καίρια χτυπήματα σε εχθρούς που έχουν ζωή κάτω από το 15%.
Παθητική: Οι βασικές επιθέσεις του Πάνθεον και η Ρίψη Δόρατος αποκτούν πιθανότητα καίριου χτυπήματος 100% ενάντια σε στόχους στους οποίους έχει μείνει λιγότερο από το 15% της ζωής τους.

Ενεργή: Ο Πάνθεον εστιάζει και προκαλεί 3 γρήγορες επιθέσεις μπροστά του, προκαλώντας 13/23/33/43/53 (+0.6) φυσική ζημιά ανά χτύπημα. Προκαλεί διπλή ζημιά στους ήρωες.
Κόστος
45/50/55/60/65 Μάνα
Εμβέλεια
400
Ουράνιο Άλμα - Ο Πάνθεον συγκεντρώνεται και, στη συνέχεια, πηδά στον αέρα και προσγειώνεται σε ένα στόχο, χτυπώντας όλες τις εχθρικές μονάδες σε μια περιοχή. Οι εχθροί που βρίσκονται πιο κοντά στο σημείο πρόσκρουσης, δέχονται περισσότερη ζημιά.
Ο Πάνθεον μαζεύει τη δύναμή του, πηδά ψηλά στον αέρα και, λίγα δευτερόλεπτα μετά, πέφτει με δύναμη στην περιοχή ενός στόχου. Προκαλεί έως και 400/700/1000 (+1) μαγική ζημιά στις μονάδες που βρίσκονται στο κέντρο (μειώνεται στο 50% για αυτές που βρίσκονται στην άκρη) και επιβραδύνει την Ταχύτητα Κίνησής τους κατά 35% για 1 δευτερόλεπτο.
Κόστος
125 Μάνα
Εμβέλεια
5500
Προστασία Αιγίδας - Μετά από 4 επιθέσεις ή ξόρκια, ο Πάνθεον θα μπλοκάρει την επόμενη βασική επίθεση ή βλήμα από πύργο.

Συμβουλές

  • Η χρήση της ικανότητας Αιγίδα της Ζεόνια σε συνδυασμό με την ικανότητα Χτύπημα της καρδιάς μπορεί να καταστρέψει τους εχθρούς σας.
  • Η συχνή χρήση της ικανότητας Ρίψη Δόρατος σε μια μάχη, σε συνδυασμό με τη χρήση αντικειμένων αύξησης της ταχύτητας των επιθέσεων, μπορεί να βοηθήσει αμυντικά φορτίζοντας την ικανότητα Προστασία της Αιγίδας.
  • Η χρήση της ικανότητας Ουράνιο Άλμα για την παροχή βοήθειας στους συμμάχους σας στο χάρτη, μπορεί να αλλάξει πλήρως τις συνθήκες της μάχης, χαρίζοντας το πλεονέκτημα στους συμμάχους σας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου