Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Singed, the Mad Chemist


ο Τρελός ΧημικόςΟ Σιντζντ ήταν ο τελευταίος απόγονος μιας από τις πιο σεβαστές οικογένειες επιστημόνων του Ζάουν. Ακόμα και σε μικρή ηλικία, το ταλέντο του στη δημιουργία χημικών φίλτρων ξεπερνούσε κατά πολύ αυτό των συνομηλίκων του και πολύ σύντομα κατάφερε να ξεχωρίσει από τους λιγότερο ιδιοφυείς συμπατριώτες του. Κανείς δεν ξαφνιάστηκε όταν ο περιβόητος Γουόργουικ τον επέλεξε για μαθητευόμενό του. Εκείνο τον καιρό, ο Γουόργουικ, ο κορυφαίος αλχημιστής της εποχής του, είχε υπογράψει συμβόλαιο με το στρατό της Νόξους, βοηθώντας τους στην εκστρατεία τους κατά της Ιωνίας. Στα έγκατα των εργαστηρίων του Γουόργουικ, ο Σιντζντ δούλευε ακούραστα, απορροφώντας κάθε λεπτομέρεια της τέχνης του προκατόχου του. Δεν τον ένοιαζε πολύ ο θάνατος και η καταστροφή που προκαλούσαν οι μελέτες του. Όταν ο δάσκαλός του υπέκυψε στην κατάρα της λυκανθρωπίας, ο Σιντζντ ήταν έτοιμος να κάνει τη μετάβαση από ακούραστο εργάτη σε πραγματικό εφευρέτη. Ανυπομονούσε να αποδείξει την ευφυΐα του στον κόσμο, δημιουργώντας ένα νέο όπλο που θα γονάτιζε τις δυνάμεις των Ιωνίων. Το πάθος του για πρόοδο ήταν ακαταμάχητο. Τόσο πολύ, μάλιστα, ώστε όταν δεν μπορούσε να βρει πλέον κατάλληλα πειραματόζωα, αποφάσισε να δοκιμάσει τα επικίνδυνα φίλτρα του στον εαυτό του.

Όταν το League of Legends επέβαλε την δική του εκδοχή της ειρήνης σε όλον τον κόσμο, ο Σιντζντ είχε μόνο μία επιλογή για να δείξει τα επιτεύγματά του: το Ινστιτούτο του Πολέμου. Πλέον, δεν ήταν καν άνθρωπος. Τα αποτελέσματα των ερευνών του είχαν καταστρέψει το σώμα του, ενώ παράλληλα ήταν και το μοναδικό πράγμα που τον κρατούσαν στη ζωή. Η ρημαγμένη μορφή του έχει σημαδευτεί από χιλιάδες εγκαύματα - ατυχήματα των πειραμάτων του με τη σκιά και τη φλόγα. Παράλληλα, η έκθεση σε αυτές τις σκληρές συνθήκες έχει ενισχύσει το σώμα του και τον έχει μεταμορφώσει σε μια ασταμάτητη δύναμη. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τα θανατηφόρα φίλτρα του, κάνουν τον Σιντζντ έναν από τους πιο επικίνδυνους ήρωες στις Αρένες της Δικαιοσύνης.

''Η πιο θανατηφόρα δόση μου θα έχει το όνομα του δασκάλου μου!''
-- Σιντζντ, έχοντας μόλις βαφτίσει το Φίλτρο της Τρέλας

Στατιστικά

Ζημιά56.65(+3.375 / ανά επίπεδο)
Ζωή405(+82 / ανά επίπεδο)
Μάνα215(+45 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης345
Πανοπλία18(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7.1(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.6(+0.55 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Δηλητηριώδη Ίχνη - Αφήνει πίσω από τον Σιντζντ ένα δηλητηριώδες μονοπάτι, το οποίο προκαλεί ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται στη διαδρομή του.
Εναλλαγή: Ο Σιντζντ δημιουργεί ένα δηλητηριώδες μονοπάτι που προκαλεί 22/34/46/58/70 (+0.3) μαγική ζημιά ανά δευτερόλεπτο.
Κόστος
13 Μάνα ανά δευτερόλεπτο
Εμβέλεια
0
Σούπερ Κόλλα - Ρίχνει ένα φιαλίδιο που περιέχει Σούπερ Κόλλα στο έδαφος, επιβραδύνοντας τους εχθρούς που κινούνται πάνω του.
Αφήνει μια κολλώδη περιοχή στο έδαφος για 5 δευτερόλεπτα, η οποία επιβραδύνει τους εχθρούς που βρίσκονται στην περιοχή κατά 35/45/55/65/75% (διαρκεί 1 δευτερόλεπτα μετά την τοποθέτησή της).
Κόστος
70/80/90/100/110 Μάνα
Εμβέλεια
1000
Αναποδογύρισμα - Προκαλεί ζημιά στην εχθρική μονάδα που στοχεύει, εκτοξεύοντάς την στον αέρα πίσω από τον Σιντζντ.
Ο Σιντζντ αναποδογυρίζει ένα εχθρό και προκαλεί 80/125/170/215/260 (+0.75) μαγική ζημιά.
Κόστος
100/110/120/130/140 Μάνα
Εμβέλεια
125
Φίλτρο τρέλας - Ο Σιντζντ πίνει ένα συνδυασμό χημικών, που αυξάνει τα στατιστικά μάχης.
Ο Σιντζντ πίνει ένα συνδυασμό χημικών, που του δίνει 35/50/65 Ισχύ Ικανότητας, Θωράκιση, Αντίσταση Μαγείας, Ταχύτητα Κίνησης, Αναπλήρωση Ζωής και Αναπλήρωση Μάνα για 25 δευτερόλεπτα.
Κόστος
150 Μάνα
Εμβέλεια
0
Ενισχυμένο Προτείχισμα - Η ζωή του Σιντζντ αυξάνεται κατά 25 για κάθε 100 μάνα που διαθέτει.

Συμβουλές

  • Η ικανότητα Δηλητηριώδη Ίχνη είναι πολύ αποτελεσματική στη συλλογή και στην παρενόχληση, επιτρέποντας στον Σιντζντ να κυριαρχήσει στη ροή της λωρίδας που βρίσκεται.
  • Χρησιμοποιήστε την ικανότητα Φίλτρο τρέλας για να ξεγελάσετε τους αντιπάλους σας και να σας κυνηγήσουν κατά μήκος των Δηλητηριωδών Ιχνών.
  • Η εκτόξευση αντιπάλων στους πύργους σας μπορεί να τους προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου