Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Miss Fortune, the Bounty Hunter

η Κυνηγός ΕπικηρυγμένωνΓια όσους τολμούν να ταξιδεύουν στις άγριες θάλασσες της Γης των Ρούνων, η απόλυτη επιτυχία είναι να κερδίζουν το δικό τους καράβι και πλήρωμα. Η Σάρα Τυχία, μια αξιοσέβαστη (θρυλική για κάποιους), κυνηγός επικηρυγμένων από τα Μπλιτζγουότερ, κατάφερε αυτόν τον άθλο στα δέκατα-έκτα γενέθλιά της, κερδίζοντας τη φήμη μιας τολμηρής κοπέλας για επικίνδυνες αποστολές. Καμία αποστολή δεν ήταν υπερβολικά δύσκολη ή επικίνδυνη για την γυναικεία γοητεία της και τη περιβόητη χρήση των δίδυμων πιστολιών της ''Φόβος και Τρόμος''. Η επιτυχία της, της χάρισε τον τρόπο να αγοράσει μόνιμα το δικό της καράβι... αφού βέβαια φλερτάρισε και λίγο στο παζάρεμα. Η Μις Φόρτσουν όμως δεν ήταν πάντα τόσο τυχερή. Όταν ήταν μικρή, ο ορίζοντας στην ήρεμη πατρίδα της, στις βόρειες ακτές του Νησιού της Γαλάζιας Φλόγας, γέμισε εμπορικά πλοία. Το εμπόριο έφερε και πειρατεία και οι κάτοικοι βρέθηκαν ξαφνικά στην τρέλα των λεηλασιών.

Μια μέρα, η μικρή Σάρα επέστρεψε σπίτι ακούγοντας κραυγές και πυροβολισμούς. Η μπροστινή πόρτα ήταν σπασμένη κι ανοιχτή και μέσα βρήκε τη μητέρα της σε μια λίμνη αίματος. Ένα ξαφνικό χτύπημα στο κεφάλι την έριξε αναίσθητη, πλάι στην σκοτωμένη μάνα της. Το τελευταίο πράγμα που είδε ήταν τα κόκκινα μάτια του πειρατή, καθώς το πρόσωπό του ήταν καλυμμένο με ένα μαντήλι ληστή. Η Μις Φόρτσουν δεν εμπιστεύεται καθόλου τους πειρατές και συνέχεια τσακώνεται με τον περιβόητο Γκάνγκπλανκ (ο μόνος πειρατής που έχει αντισταθεί στη γοητεία της) σχετικά με τον πολιτικό προσανατολισμό των Μπλιτζγουότερ. Οι δύο της στόχοι: να ενώσει τον λαό των Μπλιτζγουότερ, σχηματίζοντας έτσι μια ισχυρή και ανεξάρτητη κοινωνία και να βρει τον πειρατή που φόνευσε τη μητέρα της. Για να επιτύχει τον σκοπό της, συμμετέχει στο League of Legends, ανταλλάσσοντας τις ικανότητές της για τον πλούτο και τη φήμη που θα την βοηθήσει και στους δύο στόχους της.


Στατιστικά

Ζημιά46.5(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή435(+85 / ανά επίπεδο)
Μάνα212(+38 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης325
Πανοπλία15(+3 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής5.1(+0.65 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.95(+0.65 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Διπλή Βολή - Η Μις Φόρτσουν εξαπολύει μια σφαίρα σε έναν εχθρό και προκαλεί ζημιά σε αυτόν, αλλά και στο στόχο πίσω του.
Η Μις Φόρτσουν πυροβολεί έναν εχθρικό στόχο και προκαλεί 25/60/95/130/165 (+0.75) σωματική ζημιά και το 120% αυτής της ζημιάς σε έναν άλλο εχθρικό στόχο που βρίσκεται πίσω από τον πρώτο στόχο. Εφαρμόζει επιδράσεις κατά το χτύπημα.
Κόστος
70/75/80/85/90 Μάνα
Εμβέλεια
550
Μολυσμένο Μπαρούτι - Η Μις Φόρτσουν αυξάνει παθητικά τη ζημιά που προκαλεί σε ένα στόχο με κάθε χτύπημα. Αυτή η ικανότητα μπορεί να ενεργοποιηθεί για να αυξήσει την ταχύτητα επίθεσης της Μις Φόρτσουν και να μειώσει μέσω των επιθέσεών της, τη θεραπεία που λαμβάνει ο στόχος.
Παθητική: Η Μις Φόρτσουν προκαλεί 6/8/10/12/14 (+0.05) μαγική ζημιά στο στόχο της με κάθε επίθεσή της, πραγματοποιώντας στον ίδιο στόχο συνολική συσσώρευση έως και 4 φορές.

Ενεργή: Η ταχύτητα επίθεσης της Μις Φόρτσουν αυξάνεται κατά 30/35/40/45/50% για 6 δευτερόλεπτα, ενώ οι επιθέσεις της μειώνουν τη θεραπεία και την αναπλήρωση ζωής που λαμβάνει ο στόχος κατά 50% για 3 δευτερόλεπτα.
Κόστος
50 Μάνα
Εμβέλεια
0
Βροχή από Σφαίρες - Η Μις Φόρτσουν εξαπολύει σφαίρες σε μια θέση και προκαλεί κύματα ζημιάς στους αντιπάλους της, ενώ παράλληλα τους επιβραδύνει.
Η Μις Φόρτσουν εξαπολύει εκατοντάδες σφαίρες στον αέρα οι οποίες πέφτουν σε μια τοποθεσία μετά από 0,5 δευτερόλεπτο και προκαλούν 90/145/200/255/310 (+0.8) μαγική ζημιά σε 2 δευτερόλεπτα, ενώ επιβραδύνουν τους εχθρούς που χτυπούν κατά 20/28/36/44/52% για 1 δευτερόλεπτο.
Κόστος
80 Μάνα
Εμβέλεια
800
Κατά ριπάς - Η Μις Φόρτσουν εξαπολύει σφαίρες σε έναν κώνο μπροστά της και προκαλεί τεράστια ζημιά στους εχθρούς.
Η Μις Φόρτσουν διοχετεύει μια ομοβροντία σφαιρών σε έναν κώνο μπροστά της για 2 δευτερόλεπτα, προκαλώντας 65/95/125 (+0.35) (+0.2) σωματική ζημιά ανά σφαίρα.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
400
Καμαρωτό Βάδισμα - Αν περάσουν 5 δευτερόλεπτα χωρίς να δεχτεί επίθεση, η Ταχύτητα Κίνησης της Μις Φόρτσουν αυξάνεται κατά 25. Αυτό το μπόνους αυξάνεται κατά 9 κάθε δευτερόλεπτο με μέγιστο όριο το 70.

Συμβουλές

  • Η ταχύτητα της Μις Φόρτσουν αυξάνεται όταν δεν δεχτεί χτυπήματα από εχθρικό στόχο. Αποφύγετε τα χτυπήματα για να κινήστε ταχύτερα.
  • Όταν οι εχθροί κρύβονται πίσω από υπηρέτες, ρίξτε τη Διπλή Βολή στον πιο απομακρυσμένο υπηρέτη, ώστε να αναπηδήσει σε αυτούς για να προκαλέσει πολλή ζημιά.
  • Η Διπλή Βολή εφαρμόζει επιδράσεις που ενεργοποιούνται με απλά χτυπήματα, κάτι που καθιστά αντικείμενα όπως το Παγωμένο Σφυρί και ο Αιμοδιψής πολύ αποτελεσματικά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου