Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Kassadin, the Void Walker

ο Ταξιδευτής στο ΚενόΥπάρχει ένα μέρος ανάμεσα στις διαστάσεις και τους κόσμους. Μερικοί το αποκαλούν Έξω Κόσμο, άλλοι το γνωρίζουν ως το 'Αγνωστο. Οι περισσότεροι όμως το λένε το Κενό. Παρά την ονομασία του, το Κενό δεν είναι ένα άδειο μέρος, αλλά το σπίτι ακατονόμαστων πλασμάτων, τεράτων που δεν θα έπρεπε να γνωρίζει ένας άνθρωπος. Αν και στη σύγχρονη εποχή έχει χαθεί αυτή η γνώση, υπάρχουν κάποιοι που αφελώς ανακάλυψαν τι υπάρχει εκεί πέρα και δεν μπόρεσαν να ξεχάσουν τι είδαν. Ο Κάσαντιν είναι ένα τέτοιο πλάσμα. Κάποτε ήταν ένας άντρας που αναγκάστηκε να κοιτάξει το πρόσωπο του Κενού και αυτό που είδε τον άλλαξε για πάντα. Κάποτε αναζητούσε τη χαμένη γνώση, αλλά ανακάλυψε ότι τελικά αυτό που έψαχνε ήταν κάτι τελείως διαφορετικό. Είναι ένας από τους λίγους που ανακάλυψαν τον δρόμο για τη χαμένη Ικάθια και επέζησαν, ακολουθώντας τα κρυμμένα ίχνη της σε αρχαία χειρόγραφα.

Μέσα στην σάπια κυκλώπεια πολιτεία, ο Κάσαντιν βρήκε μυστικά που δεν θα μοιραστεί ποτέ- μυστικά που τον έκαναν να τρέμει από τον φόβο των οραμάτων του μέλλοντος που τον κυρίευσαν. Η δύναμη του μέρους παραλίγο να τον καταστρέψει για πάντα, αλλά ο Κάσαντιν έκανε το μόνο πράγμα που μπορούσε προκειμένου να επιβιώσει- άφησε το Κενό να μπει μέσα του. Ήταν ένα θαύμα που κατάφερε να υπερνικήσει τις απόκοσμες ορμές που συνόδευαν το Κενό και στο τέλος ξαναγεννήθηκε ως κάτι παραπάνω από άνθρωπος. Αν κι ένα κομμάτι του πέθανε εκείνη την ημέρα, ξέρει ότι πρέπει να προστατεύσει το Βάλοραν από τα πράγματα που ξύνουν την πόρτα, που καραδοκούν να μπουν μέσα και να βασανίσουν τον κόσμο. Βρίσκονται μόνο ένα βήμα μακριά... κάτι που επιβεβαιώνεται από την εμφάνιση του τερατουργήματος Τσό'Γκαθ.

Όταν κοιτάξεις το Κενό, δεν μπορείς να το βάλεις πίσω σου. Όταν κοιτάξεις τον Κάσαντιν, εκείνος είναι ήδη εκεί.


Στατιστικά

Ζημιά52.3(+3.9 / ανά επίπεδο)
Ζωή433(+78 / ανά επίπεδο)
Μάνα230(+45 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης340
Πανοπλία14(+3.2 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής6.95(+0.5 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.9(+0.6 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Σφαίρα του μηδέν - Ο Κάσαντιν εξαπολύει μια αιθέρια σφαίρα ενέργειας του κενού, προκαλώντας ζημιά και αναγκάζοντας τον στόχο του να σιγήσει για ένα διάστημα.
Ο Κάσαντιν εξαπολύει μια σφαίρα κενού και προκαλεί 80/130/180/230/280 (+0.7) μαγική ζημιά, ενώ αναγκάζει το στόχο να σιγήσει για 1/1.4/1.8/2.2/2.6 δευτερόλεπτο(α).
Κόστος
70/80/90/100/110 Μάνα
Εμβέλεια
650
Απόκοσμη Λεπίδα - Παθητική: Οι βασικές επιθέσεις του Κάσαντιν αναπληρώνουν το μάνα. Η αναπλήρωση του μάνα τριπλασιάζεται στην περίπτωση επίθεσης σε εχθρικούς ήρωες. Ενεργή: Οι βασικές επιθέσεις του Κάσαντιν προκαλούν πρόσθετη μαγική ζημιά.
Παθητική: Οι βασικές επιθέσεις του Κάσαντιν απορροφούν ενέργεια από το κενό και αποκαθιστούν 8/11/14/17/20 Μάνα σε κάθε χτύπημα. Αν ο στόχος είναι εχθρικός ήρωας, το Μάνα που αποκαθίσταται τριπλασιάζεται σε 24/33/42/51/60.

Ενεργή: Ο Κάσαντιν φορτίζει την Απόκοσμη Λεπίδα για 5 δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα οι βασικές του επιθέσεις να προκαλούν 30/45/60/75/90 (+0.3) επιπλέον μαγική ζημιά.
Κόστος
25 Μάνα
Εμβέλεια
0
Παλμός Ενέργειας - Ο Κάσαντιν αντλεί ενέργεια από τα ξόρκια που χρησιμοποιούνται στη γύρω περιοχή. Μόλις φορτίσει, ο Κάσαντιν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Παλμό ενέργειας για να προκαλέσει ζημιά και να ακινητοποιήσει τους εχθρούς σε έναν κώνο μπροστά του.
Ο Κάσαντιν απορροφά ενέργεια από τα ξόρκια που χρησιμοποιούνται στη γύρω περιοχή και φορτίζεται κάθε φορά που χρησιμοποιείται κάποιο ξόρκι κοντά του. Μόλις φτάσει τις 6 φορτίσεις, ο Κάσαντιν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Παλμό Ενέργειας για να προκαλέσει 80/130/180/230/280 (+0.7) μαγική ζημιά, ενώ επιβραδύνει τους εχθρούς κατά 30/35/40/45/50% για 3 δευτερόλεπτα σε ένα κώνο μπροστά του.
Κόστος
80 Μάνα
Εμβέλεια
400
Διαστημικό Άλμα - Ο Κάσαντιν τηλεμεταφέρεται σε μια κοντινή τοποθεσία και προκαλεί ζημιά στις κοντινές εχθρικές μονάδες. Επιπλέον, η πολλαπλή χρήση της ικανότητας Βάδισμα ρήξης σε σύντομο χρονικό διάστημα, κοστίζει επιπλέον μάνα και προκαλεί πρόσθετη ζημιά.
Ο Κάσαντιν τηλεμεταφέρεται σε μια κοντινή τοποθεσία και προκαλεί 60/70/80 (+0.8) μαγική ζημιά στις γύρω εχθρικές μονάδες. Επιπλέον, κάθε διαδοχική χρήση της ικανότητας Διαστημικό Άλμα εντός των επόμενων 8 δευτερολέπτων κοστίζει 100 επιπλέον μάνα και προκαλεί 60/70/80 πρόσθετη ζημιά. Συσσωρεύεται έως και 10 φορές.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
700
Πέτρα του Κενού - Ο Κάσαντιν δέχεται 15% λιγότερη μαζική ζημιά και μετατρέπει τη ζημιά που δέχτηκε σε πρόσθετη ταχύτητα επίθεσης.

Συμβουλές

  • Ο Κάσαντιν μπορεί να επιλέξει διαφορετικές κατηγορίες αντικειμένων. Μπορεί να παίξει μάγος με έμφαση σε μάνα και ισχύ ικανότητας ή να παίξει αντι-μάγος με μείωση του Χρόνου Επαναφόρτισης και αντίσταση μαγείας.
  • Η απόλυτη ικανότητα του Κάσαντιν διαθέτει πολλές χρήσεις και το μικρότερο χρόνο επαναφόρτισης. Να τη χρησιμοποιείτε συχνά.
  • Προσπαθήστε να αποκτήσετε την ενίσχυση του Αρχαίου Γκόλεμ για να αντισταθμίσετε το αυξανόμενο κόστος μάνα του Διαστημικού Άλματος.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου