Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Blitzcrank, the Great Steam Golem

το Μεγάλο Ατμοκίνητο ΓκόλεμΗ πόλη του Ζάουν είναι ένα μέρος όπου η επιστήμη και η μαγεία μαίνονται ανεξέλεγκτα. Μια σειρά από επικίνδυνα, αποτυχημένα πειράματα έχουν προκαλέσει μεγάλες καταστροφές στην πόλη. Ωστόσο, οι άρχοντες του Ζάουν εξακολουθούν να επιτρέπουν στους ερευνητές και τους εφευρέτες που κατοικούν στην πόλη να δοκιμάζουν τα όρια της επιστήμης, είτε για καλό, είτε για κακό. Υπό αυτές τις επικίνδυνες συνθήκες, λογικό είναι η ανάπτυξη της τεχνολογίας να καλπάζει. Έτσι, μια ομάδα φοιτητών από το Κολέγιο Μαγοτεχνίας του Ζάουν κατάφερε να δημιουργήσει κάτι πρωτοφανές στον τομέα της έξυπνης ατμοκίνησης. Η δημιουργία τους, το ατμοκίνητο γκόλεμ με το όνομα Μπλίτζκρανκ, σχεδιάστηκε για να βοηθήσει στη συλλογή και ανακύκλωση των επικίνδυνων ουσιών που έχουν πλημμυρίσει τους υπονόμους του Ζάουν, καθώς μερικές φορές η τοξικότητά τους δεν επιτρέπει την ανθρώπινη παρέμβαση. Σύντομα, ωστόσο, ο Μπλίτζκρανκ άρχισε να συμπεριφέρεται απρόβλεπτα.

Μετά από αρκετή μελέτη, οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το δημιούργημά τους είχε αναπτύξει από μόνο του την ικανότητα να μαθαίνει. Έτσι, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Μπλίτζκρανκ έγινε διάσημος. Δυστυχώς, όπως συμβαίνει συχνά στους ακαδημαϊκούς κύκλους, τα εύσημα για τη δημιουργία του γκόλεμ έγιναν αντικείμενο διαμάχης. Αν και ήταν ευρέως γνωστό ότι δεν ήταν αυτός ο πραγματικός δημιουργός του γκόλεμ, ο Καθηγητής Στάνγουικ Πιντίτλι διεκδίκησε νομικώς την πατρότητα της εφεύρεσης. Κατά τη διάρκεια της δίκης για την κυριότητα του Μπλίτζκρανκ, έγινε σαφές ότι κανείς από τους αντίδικους δεν είχε κατά νου το συμφέρον του γκόλεμ. Έτσι, το πλάσμα ζήτησε να του παραχωρηθεί προσωπική ανεξαρτησία. Έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της κοινής γνώμης, το φιλελεύθερο Συμβούλιο του Ζάουν αποφάσισε μέσα σε λίγες εβδομάδες να ανακηρύξει τον Μπλίτζκρανκ ως μια πλήρως ανεξάρτητη οντότητα με τη δική της νοημοσύνη. Έτσι, το γκόλεμ απέκτησε τη δική του, μοναδική ταυτότητα, αν και ήταν προφανές πλέον ότι δεν υπήρχε θέση για αυτό στο Ζάουν. Τα ταξίδια του το οδήγησαν στο μοναδικό μέρος στο Βάλοραν όπου τα ξεχωριστά πλάσματα όπως αυτός έχουν πάντα μια θέση - το League of Legends. Ευτυχώς, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να προσαρμόσει τον εξοπλισμό του στις βίαιες προκλήσεις που θα αντιμετώπιζε στις Αρένες της Δικαιοσύνης.

Αν και έχει τη δύναμη να συνθλίψει οτιδήποτε στέκεται στον δρόμο του, ο Μπλίτζκρανκ έχει χρυσή καρδιά... αν και είναι καλά κρυμμένη μέσα σε μια σιδερένια πανοπλία, με ατσάλινη ενίσχυση.


Στατιστικά

Ζημιά55.66(+3.5 / ανά επίπεδο)
Ζωή423(+95 / ανά επίπεδο)
Μάνα200(+40 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης325
Πανοπλία14.5(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7.25(+0.75 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.6(+0.5 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Ρουκετο-Αρπαγή - Ο Μπλίτζκρανκ εξαπολύει το δεξί του χέρι για να αρπάξει έναν αντίπαλο που βρίσκεται στη διαδρομή του, κίνηση που προκαλεί ζημιά και μεταφέρει τον αντίπαλο κοντά στον Μπλίτζκρανκ.
Ο Μπλίτζκρανκ εξαπολύει το δεξί του χέρι και αν χτυπήσει μια εχθρική μονάδα θα την ακινητοποιήσει και θα της προκαλέσει 80/135/190/245/300 (+1) μαγική ζημιά. Παράλληλα, θα μεταφερθεί στη θέση της.
Κόστος
120 Μάνα
Εμβέλεια
925
Υπερ-ταχύτητα - Ο Μπλίτζκρανκ υπερφορτίζει τον εαυτό του για να αυξήσει σημαντικά την ταχύτητα κίνησης και επίθεσης.
Ο Μπλίτζκρανκ υπερφορτίζει τον εαυτό του για να αυξήσει την Ταχύτητα Κίνησης κατά 16/20/24/28/32% και την ταχύτητα επίθεσης κατά 30/38/46/54/62% για 8 δευτερόλεπτα.
Κόστος
75 Μάνα
Εμβέλεια
0
Γροθιά Δύναμης - Ο Μπλίτζκρανκ φορτίζει τη γροθιά του για να προκαλέσει στην επόμενη επίθεσή του διπλή ζημιά και να εκτοξεύσει το στόχο του στον αέρα.
Ο Μπλίτζκρανκ φορτίζει τη γροθιά του για να προκαλέσει στην επόμενη επίθεσή του σωματική ζημιά διπλάσια από τη συνολική ζημιά επίθεσης και να εκτοξεύσει το στόχο του στον αέρα.
Κόστος
25 Μάνα
Εμβέλεια
0
Στατικό Πεδίο - Κεραυνοί προκαλούν παθητικά ζημιά σε έναν κοντινό εχθρό. Επιπλέον, ο Μπλίτζκρανκ μπορεί να ενεργοποιήσει αυτήν την ικανότητα για να προκαλέσει ζημιά στους κοντινούς εχθρούς και να τους αναγκάσει να σιγήσουν για 0,5 δευτερόλεπτο, αλλά αυτή η ενέργεια αφαιρεί τον παθητικό κεραυνό έως ότου γίνει διαθέσιμο ξανά το Στατικό πεδίο.
Παθητική: Εκτοξεύονται κεραυνοί από τον Μπλίτζκρανκ και χτυπούν τυχαία έναν κοντινό εχθρό, προκαλώντας του 100/200/300 (+0.2) μαγική ζημιά κάθε 2,5 δευτερόλεπτα.

Ενεργή: Προκαλεί 250/375/500 (+1) μαγική ζημιά και αναγκάζει τις γύρω εχθρικές μονάδες να σιγήσουν για 0,5 δευτερόλεπτο. Το παθητικό πλεονέκτημα δεν είναι ενεργό κατά τη διάρκεια του Χρόνου Επαναφόρτισης.
Κόστος
150 Μάνα
Εμβέλεια
600
Πλέγμα Μάνα - Όταν η ζωή του Μπλίτζκρανκ πέσει κάτω από το 20% ενεργοποιείται το Πλέγμα Μάνα. Δημιουργείται έτσι μια ασπίδα από μάνα, ίση με το 50% του Μάνα του, για 10 δευτερόλεπτα. Το Πλέγμα Μάνα μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μία φορά κάθε 90 δευτερόλεπτα.

Συμβουλές

  • Ο συνδυασμός 1-2-3 των ικανοτήτων Ρουκετο-Αρπαγή, Γροθιά Δύναμης και Στατικό Πεδίο, μπορεί να καταστρέψει έναν μεμονωμένο αντίπαλο.
  • Αν χρησιμοποιήσετε το άρπαγμα του Μπλίτζκρανκ για να τραβήξετε έναν εχθρό εντός της εμβέλειας του πύργου σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήσετε τη Γροθιά Δύναμης, ο πύργος σας θα προλάβει να ρίξει πολλά χτυπήματα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου