Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Morgana, Fallen Angel

Έκπτωτος ΆγγελοςΥπάρχει ένας μακρινός κόσμος που κατοικείται από μεγαλοπρεπή και πανέμορφα φτερωτά όντα προικισμένα με αθανασία, όπου μαίνεται ένας αρχαίος πόλεμος. Όπως τόσες πολλές διαμάχες, έτσι κι αυτός ο πόλεμος έχει διχάσει οικογένειες. Τα μέλη της μίας παράταξης αυτοανακηρύχθηκαν πλάσματα τέλειας τάξης και δικαιοσύνης που πολεμούν για να ενώσουν τον κόσμο κάτω από τους νόμους και την ισχυρή κεντρική τους διακυβέρνηση. Αυτοί που τους εναντιώθηκαν τους θεωρούσαν τυράννους, πλάσματα ανίκανα να δουν τη μεγαλύτερη εικόνα, που θα θυσίαζαν την ατομικότητα και την ελευθερία τους για την ψευδαίσθηση της αποτελεσματικότητας και ασφάλειας. Η Μοργκάνα ήταν από εκείνους που πολεμούσαν αυτό που θεωρούσε τυραννία του είδους της και για αυτό την ονόμασαν ''εκπεσούσα.'' Η Μοργκάνα δεν ήταν αθώο πλάσμα, καθώς είχε ανακαλύψει ξεχασμένους τρόπους για να αυξήσει τις δυνάμεις της, συλλέγοντας και απορροφώντας σκοτεινή μαγεία. Η αναζήτησή της για την απόλυτη δύναμη πήγαζε από την εμμονή της να νικήσει την στρατηγό του αντίπαλου στρατού, την αδελφή της, Κέιλ.

Αν και οι δύο ήταν όντως αδελφές εξ'αίματος, η Κέιλ έκανε το πρώτο βήμα όταν απαρνήθηκε τον οικογενειακό δεσμό με την αδελφή της όταν η Μοργκάνα αρνήθηκε να συμμετέχει στον αγώνα της. Στο τέλος, η Μοργκάνα δυνάμωσε σε σημείο που μπορούσε όχι απλά να φτάσει την Κέιλ, αλλά να την προκαλέσει. Καθώς πλησίαζε η στιγμή της τελικής αναμέτρησής τους, η Μοργκάνα μεταφέρθηκε μέσω επίκλησης στον Βάλοραν. Στην αρχή, η Μοργκάνα συμφώνησε με τους επικαλεστές του Πρωταθλήματος να πολεμήσει με αντάλλαγμα τη μεγάλη δύναμη που θα αποκτούσε. Τώρα που συμμετέχει και η Κέιλ στο Πρωτάθλημα, η Μοργκάνα πλέον πολεμά με μεγάλη προθυμία στο League of Legends, καθώς έχει την ευκαιρία να καταστρέφει την αδελφή της ξανά, και ξανά, και ξανά. Περιμένει καρτερικά μέχρι την ημέρα που δεν θα την δεσμεύει η συμφωνία της με το Ινστιτούτο Πολέμου κι εκείνη την ημέρα σκοπεύει να εξοντώσει μόνιμα την Κέιλ και να επιστρέψει ως ηρωίδα στην πατρίδα της.

''Δεν θα ξεκουραστώ όσο υπάρχει ακόμα η τυραννία της Κέιλ.'''
-- Μοργκάνα


Στατιστικά

Ζημιά51.58(+3.5 / ανά επίπεδο)
Ζωή403(+86 / ανά επίπεδο)
Μάνα240(+60 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία15(+3.8 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.7(+0.6 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.8(+0.65 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Σκοτεινό Δέσιμο - Η Μοργκάνα απελευθερώνει μια σφαίρα σκοτεινής μαγείας. Κατά την επαφή της με μια εχθρική μονάδα, η σφαίρα θα προκαλέσει μαγική ζημιά και θα ρίξει στο έδαφος τη μονάδα για ένα χρονικό διάστημα.
Εξαπολύει μια σφαίρα σκοτεινής ενέργειας προς τη θέση ενός στόχου, δένοντας στο έδαφος την πρώτη μονάδα που χτυπά για 2/2.25/2.5/2.75/3 δευτερόλεπτα, ενώ προκαλεί 80/135/190/245/300 (+0.9) μαγική ζημιά.
Κόστος
50/60/70/80/90 Μάνα
Εμβέλεια
1175
Ανίερο χώμα - Μολύνει μια περιοχή με ανίερο χώμα, προκαλώντας στις εχθρικές μονάδες που στέκονται σε αυτήν τη θέση συνεχή ζημιά.
Καταριέται μια περιοχή για 5 δευτερόλεπτα. Οι εχθροί που βρίσκονται στο καταραμένο έδαφος δέχονται 25/40/55/70/85 (+0.2) μαγική ζημιά και η Αντίσταση Μαγείας τους μειώνεται κατά 4/5/6/7/8 κάθε δευτερόλεπτο.
Κόστος
70/85/100/115/130 Μάνα
Εμβέλεια
900
Μαύρη Ασπίδα - Τοποθετεί ένα προστατευτικό φράγμα γύρω από έναν σύμμαχο ήρωα, απορροφώντας μαγική ζημιά και εξουδετερώσεις, μέχρι να γίνει διείσδυση ή να καταστραφεί η ασπίδα.
Προστατεύει ένα σύμμαχο ήρωα για 5 δευτερόλεπτα. Η ασπίδα απορροφά 95/160/225/290/355 (+0.7) μαγική ζημιά και δεν επιτρέπει την εξουδετέρωση μέχρι να διαλυθεί.
Κόστος
50 Μάνα
Εμβέλεια
750
Δεσμά Ψυχής - Δένει αλυσίδες ενέργειας στους κοντινούς εχθρικούς ήρωες και τους προκαλεί αρχική ζημιά, ενώ επιβραδύνει την Ταχύτητα Κίνησης. Στη συνέχεια, αντηχεί τον πόνο μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, ακινητοποιώντας όσους βρίσκονται κοντά στη Μοργκάνα.
Σκοτεινές αλυσίδες δένουν τους κοντινούς εχθρικούς ήρωες προκαλώντας 175/250/325 (+0.7) μαγική ζημιά και επιβραδύνοντάς τους κατά 20% για 3 δευτερόλεπτα. Μετά από 3 δευτερόλεπτα, δέχονται επιπλέον 175/250/325 (+0.7) μαγική ζημιά και ακινητοποιούνται για 1.5 δευτερόλεπτο(α).

Οι εχθρικοί ήρωες μπορούν να σπάσουν τις αλυσίδες αν απομακρυνθούν από τη Μοργκάνα.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
625
Διοχέτευση Ψυχής - Η Μοργκάνα διαθέτει μαγική αρπαγή ζωής και αυτο-θεραπεύεται κάθε φορά που προκαλεί ζημιά με τα ξόρκια της.

Συμβουλές

  • Η έξυπνη χρήση της Μαύρης Ασπίδας μπορεί να καθορίσει την έκβαση μιας ομαδικής μάχης.
  • Αντικείμενα που βοηθούν στην επιβίωση, καθιστούν την Μοργκάνα πολύ δύσκολη να σκοτωθεί, σε συνδυασμό με τη Μαύρη Ασπίδα και τα Δεσμά Ψυχής.
  • Το Ανίερο Χώμα είναι εξαιρετικό εργαλείο για να μαζέψετε χρυσό αν παίζετε μόνοι στη λωρίδα σας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου