Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Urgot, the Headsman's Pride

η Υπερηφάνεια του ΔήμιουΥπάρχουν πολεμιστές που γίνονται ξακουστοί για την δύναμή τους, για την ευστροφία τους ή για τη μαεστρία τους στο χειρισμό των όπλων. Άλλοι απλά επειδή αρνούνται να πεθάνουν. Ο Ούργκοτ, ένας μεγάλος στρατιώτης παλιά στη Νόξους, μπορεί να συγκαταλέγεται στην τελευταία κατηγορία. Ο Ούργκοτ συνήθιζε να ορμά πρώτος στις γραμμές του εχθρού και να σπέρνει το χάος και τον πανικό. Όπως ήταν φυσικό, βέβαια, αυτή του η τακτική είχε ως αποτέλεσμα να τραυματίζεται συχνά. Όταν το σώμα του είχε καταπονηθεί τόσο που δεν άντεχε άλλα χτυπήματα, ο σακατεμένος Ούργκοτ ανέλαβε την θέση του Ύψιστου Εκτελεστή της Νόξους. Μετά από τόσους τραυματισμούς, τα χέρια του είχαν καταστραφεί και μετά βίας μπορούσε να περπατήσει. Έτσι, συνδέθηκαν δρεπάνια στα κομμένα του χέρια με τα οποία εκτελούσε το απεχθές του καθήκον.

Ο Ούργκοτ στο τέλος συνάντησε το τέλος του σε μια μάχη που θα έπρεπε να ήταν η πιο ένδοξη στιγμή του. Λόγω της στρατιωτικής του προϊστορίας, ο Ούργκοτ συχνά συνόδευε στρατεύματα που ταξίδευαν σε ξένες περιοχές για την απονομή δικαιοσύνης. Μετά από μια ενέδρα εχθρικής δύναμης, ο Τζάρβαν ο Δ', Πρίγκιπας της Ντεμάσια, έπεσε στα χέρια του Ούργκοτ και του λόχου του. Καθώς βρίσκονταν πολύ μακριά από τη Νόξους για να μεταφέρουν πίσω τον πρίγκιπα για να ζητήσουν λύτρα, ο Ούργκοτ αποφάσισε να εξοντώσει τον αιχμάλωτο. Την τελευταία στιγμή όμως, η Ατρόμητη Εμπροσθοφυλακή του Γκάρεν, της Ισχύος της Ντεμάσια, παρενέβη και ο Ούργκοτ κόπηκε στη μέση από τον ενθουσιώδη πολεμιστή καθώς έσωζε τον Πρίγκηπά του. Αναγνωρίζοντας την υπηρεσία του, η σωρός του εκτελεστή δόθηκε στην Ζοφερή Ακαδημία για να αναστηθεί. Μια ζωή γεμάτη κακουχίες όμως είχε αφήσει το πτώμα σε κατακρεουργημένο, δυσκολεύοντας το έργο των νεκρομαντών. Ο καθηγητής Στάνουικ Πίντιντλι, ο σοφότερος λόγιος στο Ζάουν, πρότεινε μια λύση. Μέσα στα εργαστήρια του Πίντιντλι, ένα εφιαλτικό νέο σώμα κατασκευάστηκε για τον Ούργκοτ. Πλέον είναι μισός άνθρωπος και μισός μηχανή, ενώ μέσα στις μεταλλικές του φλέβες ρέουν νεκρομαντικές ενέργειες- ο Ούργκοτ συμμετέχει στο League of Legends αναζητώντας τον άντρα που του πήρε τη ζωή.

''Μπορούμε να τον ξαναφτιάξουμε. Έχουμε την τεχνομαγεία.''
-- Καθηγητής Στάνουικ Πίντιντλι


Στατιστικά

Ζημιά48(+3.6 / ανά επίπεδο)
Ζωή437(+89 / ανά επίπεδο)
Μάνα220(+55 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία15(+3.3 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής5.5(+0.6 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7.5(+0.65 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Όξινος κυνηγός - Ο Ούργκοτ εξαπολύει ένα βλήμα Όξινου κυνηγού, το οποίο συγκρούεται στον πρώτο εχθρό που χτυπάει και επιβραδύνει το στόχο στην περίπτωση που έχει ενεργό τον Πυκνωτή Τρόμου. Τα βλήματα Όξινου κυνηγού κλειδώνουν στους εχθρούς που επηρεάζονται από τη Νοξιανή Επίθεση Διάβρωσης.
Ο Ούργκοτ εξαπολύει ένα βλήμα προς τον δείκτη του ποντικιού που προκαλεί 10/40/70/100/130 (+0.85) σωματική ζημιά.

Το κλείδωμα του στόχου μπορεί να επιτευχθεί κρατώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω από ένα στόχο που έχει δεχθεί Νοξιανή Επίθεση Διάβρωσης.
Κόστος
40 Μάνα
Εμβέλεια
1000
Πυκνωτής Τρόμου - Ο Ούργκοτ φορτίζει τον πυκνωτή του για να κερδίσει μια ασπίδα. Όσο η ασπίδα είναι ενεργή, ο Ούργκοτ αποκτά επιθέσεις επιβράδυνσης.
Ο Ούργκοτ φορτίζει τον πυκνωτή τρόμου για να κερδίσει μια ασπίδα που απορροφά 80/130/180/230/280 (+0.8) ζημιά για 7 δευτερόλεπτα. Όσο η ασπίδα είναι ενεργή, οι επιθέσεις και οι πύραυλοι του Ούργκοτ επιβραδύνουν τους στόχους κατά 20/25/30/35/40%.
Κόστος
55/60/65/70/75 Μάνα
Εμβέλεια
0
Νοξιανή Επίθεση Διάβρωσης - Ο Ούργκοτ ξεκινά μια διαβρωτική επίθεση που προκαλεί ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται στην περιοχή και μειώνει την θωράκιση τους.
Ο Ούργκοτ εξαπολύει μια Επίθεση Διάβρωσης σε μια στοχευμένη τοποθεσία. Οι εχθροί που δέχονται την επίθεση βλέπουν την θωράκιση τους να μειώνεται κατά 12/14/16/18/20%, ενώ δέχονται 75/130/185/240/295 (+0.6) σωματική ζημιά σε 5 δευτερόλεπτα.

Τα βλήματα Όξινου κυνηγού κλειδώνουν μόνο σε στόχους που επηρεάζονται από τη Νοξιανή Επίθεση Διάβρωσης.
Κόστος
50/55/60/65/70 Μάνα
Εμβέλεια
900
Υπερ-κινητικός Αντιστροφέας Θέσης - Ο Ούργκοτ φορτίζει τον Υπερ-κινητικό Αντιστροφέα Θέσης, αλλάζοντας τη θέση του με αυτήν του στόχου. Ο στόχος καταστέλλεται κατά τη διάρκεια της διοχέτευσης. Μετά την αλλαγή, κερδίζει αυξημένη θωράκιση και αντίσταση μαγείας.
Ο Ούργκοτ στοχεύει έναν εχθρικό ήρωα και προετοιμάζει τον Υπερ-κινητικό Αντιστροφέα Θέσης για 1 δευτερόλεπτο. Στη συνέχεια, αλλάζει θέσεις με το στόχο του. Ο στόχος του καταστέλλεται κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο Ούργκοτ κερδίζει 60/90/120 θωράκιση και αντίσταση μαγείας κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την προετοιμασία, ενώ ο στόχος του επιβραδύνεται κατά 40% για 3 δευτερόλεπτα μετά την αλλαγή θέσεων.
Κόστος
120 Μάνα
Εμβέλεια
550/700/850
Ενισχυτής Βολών Ζάουν - Οι βασικές επιθέσεις του Ούργκοτ μειώνουν τη ζημιά που προκαλεί ο στόχος του κατά 15% για 2,5 δευτερόλεπτα.

Συμβουλές

  • Πριν τη χρήση της ικανότητας Όξινος κυνηγός, δοκιμάστε να εντοπίσετε έναν εχθρό που έχει δεχθεί τις επιπτώσεις της ικανότητας Νοξιανή Επίθεση Διάβρωσης. Μόλις τη χρησιμοποιήσετε, η ικανότητα Όξινος κυνηγός θα αγνοήσει όλους τους εχθρούς και θα χτυπήσει τον διαβρωμένο στόχο.
  • Ο Ούργκοτ είναι καταπληκτικός ακροβολιστής. Δοκιμάστε να χτυπήσετε τους εχθρούς του με την ικανότητα Νοξιανή Επίθεση Διάβρωσης και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε πολλές φορές την ικανότητα Όξινος κυνηγός.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου