Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Samsung Tablet GT-P8510 Ativ Win8



Με μια ματιά

Η Samsung παρουσιάζει το νέο Tablet GT-P8510 που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα. Είναι εξοπλισμένο με το λειτουργικό της Microsoft Windows 8 RT. Η έκδοση Windows 8 RT είναι ειδικά σχεδιασμένη για συσκευές με οθόνη αφής οπως το Samsung GT P8510. Υιοθετει το Metro Interfaceτων Windows 8 και σας επιτρέπει να βάλετε σε πρώτο πλάνο τις αγαπημένες σας Microsoft εφαρμογές και να τα παραμετροποιήσετε όπως εσείς θέλετε. Ο διπύρηνος επεξεργαστής με συχνότητα λειτουργίας 1.5GHz σε συνδυασμό με την μνήμη 2GB θα αταπεξέλθει σε κάθε εφαρμογή χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις. Είναι εξοπλισμένο με άνετη οθόνη πολλαπλής αφής 10.1" PLS TFT για απεικονίσεις με ευκρίνεια και υψηλή ποιότητα χρωμάτων σε όλα τα παιχνίδια, τις εφαρμογές & ιστοσελίδες. Η κάμερα του είναι στα 5.0MP και ενσωματώνει LED Flash ενώ υποστηρίζει και καταγραφή video 720p στα 30fps. Ο αποθηκευτικός του χώρος είναι στα 32GB ενώ η θύρα microSD θα σας επιτρέψει να τον αυξήσετε έως και 64GB.
 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό Σύστημα
Microsoft
Windows 8 RT
Η ειδική έκδοση του λειτουργικού της Microsoft Window 8 αλλάζει τα δεδομένα με το νέο Metro Interface που σας επιτρέπει να φέρετε τις αγαπημένες σας Microsoft εφαρμογές σε πρώτο πλάνο και να εξατομικεύσετε τις ρυθμίσεις σας για άνετο περιβάλλον εργασίας στα μέτρα σας. Επιπλέον έχουν ήδη προεγκατεστιμένη και την ειδική έκδοση του Microsoft Office για συσκευές με οθόνη αφής.
Οθόνη
PLS TFT
10.1"
H PLS TFT οθόνη πολλαπλής αφής 10.1" προσφέρει πιστή διαβάθμιση χρωμάτων με υψηλή ανάλυση για παιχνίδια, βίντεο και φωτογραφίες.
Ανάλυση
1366 x 768 pixels
Η ανάλυση της οθόνης ανέρχεται στα 13688 x 768 pixels για να έχετε αρκετό χώρο για να δείτε High Definition video στο YouTube και άνετη εργασία σε κάθε είδους εφαρμογή.
Camera
5.0MP
Τραβήξτε φωτογραφίες ανάλυσης 5.0MP και απαθανατίστε αγαπημένες στιγμές για να τις βάλετε στον λογαριασμό σας στο facebook με την κάμερα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του tablet. Με LED Flash για φωτογραφίες ακόμη και σε σκοτεινότερους χώρους, καταγραφή 720p video.
Επεξεργαστής
Διπύρηνος 1,5GHz
Ο διπύρηνος επεξεργαστής με ταχύτητα 1.4GHz σε συνδυασμό με την 2GB μνήμη του θα διαχειριστούν με ευκολία όποια εφαρμογή και αν εκτελέσετε δίχως κολλήματα.
Αποθηκευτικός χώρος
32 GB
Τα 32GB εσωτερικής μνήμης είναι παραπάνω από αρκετά για να αποθηκεύσετε μεγάλο όγκο ψηφιακών αρχείων και προσωπικών δεδομένων, είτε τραγούδια, video, φωτογραφίες και έγγραφα.
Θύρες Επέκτασης
microSD
έως 64 GB
Το Samsung GT-P8510 περιλαμβάνει υποδοχή καρτών microSD με χωρητικότητα έως 64 GB για να αποθηκεύσετε όλα σας τα ψηφιακά αρχεία - φωτογραφίες, MP3, video.
 
 

Λεπτομέρειες για "αρχάριους"

Windows 8

Το λειτουργικό της Microsoft, Windows 8, είναι εδώ! Το νεό Metro Interface είναι η μεγάλη αλλαγή των Windows 8 το οποίο θα σας κάνει να αναθεωρήσετε την μέχρι τώρα εμπειρία σας με προηγούμενες εκδόσεις. Η RT έκδοση είναι ειδικά σχεδιασμένη για λειτουργία με φορητές συσκευές που έχουν οθόνη αφής και επεξεργαστές αρχιτεκτονικής ARM προσφέροντας σταθερότητα, ασφάλεια και γρήγορες ταχύτητες. Έχει ήδη προεγκατεστημένο Microsoft Office ειδικά σχεδιασμένο για οθόνες αφής με τις εφαρμογές Word, Excel, Powepoint και One note.

Διπύρηνος επεξεργαστής 1,5GHz

Η Samsung εξόπλισε το Samsung Tablet GT-P8510 με διπύρηνο επεξεργαστή με ταχύτητα 1.50GHz και μνήμη 2GB για ακόμη πιο γρήγορη απόκριση. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διαχειριστεί με ευκολία περισσότερες εφαρμογές ταυτόχρονα ενώ θα μειώσει και τον χρόνο εκτέλεσής τους. Τα παιχνίδια που θα κατεβάσετε θα τρέχουν ομαλά χωρίς ενοχλητικά σπασίματα.

10.1" οθόνη αφής

Η διαγώνιος της PLS TFT πολλαπλής αφής οθόνης ανέρχεται στις 10.1" και η native HD ανάλυση στα 1366 x 768 pixels. Μπορείτε λοιπόν να διαβάζετε ξεκούραστα εφημερίδες και ψηφιακά βιβλία, να βλέπετε ταινίες, να επισκέπτεστε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και να επικοινωνείτε με τους συνεργάτες μέσω mail. Όλα σε ένα άνετο περιβάλλον που θυμίζει έντονα laptop χάρη στο γνώριμο περιβάλλον των Windows 8.

Συνδεσιμότητα

Με το ενσωματωμένο Wi-Fi μπορείτε να συνδεθείτε ασύρματα σε δίκτυα και δημόσια Hot Spots για να έχετε πρόσβαση στο Internet με ιδιαίτερη ευκολία. Παράλληλα με την υποδοχή HDMI σας επιτρέπει να εργαστείτεστην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης σας ή να παρακολουθήσετε τα video και τις φωτογραφίες σας. Την τελευταία πινελιά βάζει η λειτουργία NFC με την οποία ενεργοποιούνται λειτουργίες και συνδέεται ασύρματα με άλλες συσκευές απλά ακουμπώντας την μία στην άλλη.

Κάμερα 5.0MP με LED Flash

Τραβήξτε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης 5.0MP και κρατήστε αποθηκευμένες όλες τις αγαπημένες σας στιγμές για πάντα αλλά και καταγράψτε video σε υψηλή ανάλυση 720p. Ακόμη χάρη στο ενσωματωμένο LED Flash σας επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών ακόμη και σε περιβάλλον με πολύ χαμηλό φωτισμό ή ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας.
 

Λεπτομέρειες για "προχωρημένους"

 

32GB Internal Storage

Αποθηκεύστε περισσότερα από 12.000 τραγούδια, 4.800 φωτογραφίες, 50 ταινίες .avi ή πάνω από 10 Full High Definition ταινίες χάρη στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32GB.

Wi-Fi

Mε ενσωματωμένο Wi-Fi (802.11 b/g/n) για να συνδεθείτε online από hot-spots και να πλοηγειθείτε στο διαδίκτυο αλλά και στις περισσότερες social networking σελίδες όπως το facebook, twitter, youtube και άλλα.

Microsoft Office

Εργαστείτε με άνεση εν κινήσει με τις προεγκατεστημένες εφαρμογές Microsoft Office οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για τα Windows 8 RT και συσκευές με οθόνη αφής.

AllShare Play

Μεταφέρετε και αναπαράγετε αρχεία προς όλες τις δικτυακές συσκευές που υποστηρίζουν την υπηρεσία AllShare και δείτε τα αποθηκευμένα σας multimedia αρχεία μέσω streaming (φωτογραφίες, μουσική, video κ.α).
Τιμή στα Ελληνικά καταστήματα
699,00 €

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου