Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Περισσότερες πληροφορίες για το HTC 608t smartphone




Η HTC ανέφερε ότι το One θα αποτελεί το flagship handset της για το άμεσο μέλλον, εντούτοις όμως δεν θα εγκαταλείψει την αγορά των οικονομικών smartphone στην Samsung και στους υπόλοιπους κατασκευαστές.
Έπειτα από την συνεργασία της με το Facebook για την παραγωγή του HTC First και τη δημιουργία της μη facebook εκδοχής, του M4, ακόμη μια συσκευή της εταιρείας διέρρευσε με κωδική ονομασίαHTC 608t.

Η συσκευή φέρει οθόνη των 4.5 ιντσών που μοιάζει αρκετά με αυτή των First και του One, ενώ διαθέτει qHD ανάλυση.Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, την εντάσσουν στην κατηγορία του smartphone μεσαίας κατηγορίας., Συγκεκριμένα έρχεται με επεξεργαστή quad-core Snapdragon 400 χρονισμένο στα  1.4 GHz, διαθέτει 1GB μνήμη RAM και 8MP κάμερα ενώ το λειτουργικό του θα είναι το Android 4.2 Jelly Bean με το HTC Sense 5.0 interface.

Άγνωστη παραμένει η μελλοντική ονομασία της συσκευής αλλά και σε ποιες χώρες αυτή θα κυκλοφορήσει. Εμφανισιακά πάντως οι φήμες αναφέρουν ότι δε θα διαφέρει από το μοντέλο 606w της φωτογραφίας

 Site: phonerena.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου