Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Turbo-X Tablet Breeze II 7"







Με μια ματιά

Η δεύτερη έκδοση Turbo-X Breeze II ήρθε με φρέσκο & ανανεωμένο σχεδιασμό, επεξεργαστή 1.0GHz ARM Cortex A8, 512MB RAM και οθόνη 7". Με λειτουργικό το τελευταίας έκδοσης Android 4.0 Ice Cream Sandwich πολλές επιλογές παραμετροποίησης της συσκευής αλλά και χιλιάδες εφαρμογές από το SlideMe Market. Ο ενσωματωμένος δέκτης Wi-Fi θα σας δώσει πρόσβαση στο Internet μέσω διαθέσιμων Wi-Fi Hotspot, για να επισκέπτεστε τις αγαπημένες σας σελίδες αλλά και να δείτε τον λογαριασμό σας σε facebook, twitter, Google+ κ.α. Ο αποθηκευτικός χώρος του ανέρχεται στα 4GB και μπορεί να επεκταθεί έως και 16GB μέσω microSD κάρτας ενώ με τη θύρα USB μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία ή και να αναπαράγετε multimedia υλικό.

Ελληνικές
Εφαρμογές
Επισκεφθείτε την διεύθυνσηhttp://greekandroidapps.gr/download.php από το tablet σας και εγκαταστήστε όλες τις ελληνικές εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένου του ελληνικού πληκτρολογίου).

Plaisio
Market
Το Πλαίσιο σε συνεργασία με το SlideMe Market σας προσφέρουν χιλιάδες επιπρόσθετες εφαρμογές & λειτουργίες ώστε να αυξήσετε τις δυνατότητες του tablet και να το φέρετε στα μέτρα σας.





Τεχνικά Χαρακτηριστικά


Λειτουργικό Σύστημα
Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Το λειτουργικό Android 4.0 Ice Cream Sandwich αποτελεί την αναβαθμισμένη έκδοση του διάσημου λειτουργικού της Google προσφέροντας σταθερότητα και ελευθερία. Ρυθμίστε το Turbo-X Breeze ΙΙ αναλόγως τις ανάγκες σας βάζοντας widgets όπου θέλετε στην οθόνη, χρησιμοποιώντας δικές σας συντομεύσεις και αλλάζοντας τις αρχικές οθόνες.

Οθόνη
Αφής 7"
H capacitive οθόνη πολλαπλής αφής 7" προσφέρει πιστή απεικόνιση όλων των χρωμάτων. Χάρη στο ενσωματωμένο επιταγχυσιόμετρο, το περιερχόμενο που προβάλλεται στην οθόνη ακολουθεί τις κινήσεις των χεριών σας για μεγαλύτερη ευκολία πλοήγησης στο Internet και πιο ξεκούραστο διάβασμα ebooks.

Ανάλυση
800 x 480 pixels
Η ανάλυση της οθόνης ανέρχεται στα 800 x 480 pixels. Υπάρχει λοιπόν περίσσιος χώρος για να δείτε υψηλής ανάλυσης video στο YouTube και να δουλέψετε ξεκούραστα ή να διαβάσετε βιβλία και εφημερίδες online.

Camera
VGA
Τραβήξτε φωτογραφίες VGA και απαθανατίστε αγαπημένες στιγμές για να τις βάλετε στον λογαριασμό σας στο facebook.

Επεξεργαστής
Cortex A8 1.0GHz
Ο επεξεργαστής ARM Cortex A8 με ταχύτητα 1.0GHz σε συνδυασμό με την μνήμη RAM των 512MB θα διαχειριστούν με ευκολία όποια εφαρμογή και αν εκτελέσετε δίχως κολλήματα.

Αποθηκευτικός χώρος
4 GB
Τα 4GB εσωτερικής μνήμης αρκούν για να αποθηκεύσετε μεγάλο όγκο ψηφιακών αρχείων και προσωπικών δεδομένων, είτε τραγούδια, video, φωτογραφίες και έγγραφα.

Θύρες Επέκτασης
microSD
έως 16GB
Το Turbo-X Breeze ΙΙ περιλαμβάνει υποδοχή καρτών microSD με χωρητικότητα έως 16 GB για να αποθηκεύσετε όλα σας τα ψηφιακά αρχεία - φωτογραφίες, MP3, video.

Συνδέσεις

Διαστάσεις

Λεπτομέρειες για "αρχάριους"


Rockchip ARM Cortex A8 @ 1.0GHz

Το Breeze II τροφοδοτείται από τον γρήγορο επεξεργαστή ARM Cortex A8 των 1.0GHz όπου θα αναλάβει όλη τη βαριά δουλειά. Ανταποκρίνεται άριστα σε όλες τις εφαρμογές και παιχνίδια ενώ μπορεί εύκολα να διαχειριστεί πολλαπλές ενεργές εφαρμογές χωρίς να μειώνεται η απόδοσή του. Παίξτε παιχνίδια, δείτε video & φωτογραφίες, διαβάστε σελίδες στο Internet γιατί το multitasking γίνεται πανεύκολα με μνήμη RAM στα 512MB.

7" οθόνη αφής

Η διαγώνιος της οθόνης ανέρχεται στις 7" και η native ανάλυση στα 800 x 480 pixels. Μπορείτε λοιπόν να διαβάζετε ξεκούραστα εφημερίδες και ψηφιακά βιβλία, να βλέπετε ταινίες, να επισκέπτεστε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και να επικοινωνείτε με τους συνεργάτες σας. Το μεγάλο της ατού είναι η άμεση απόκρισή της τόσο στις εφαρμογές όσο και στην περιήγηση στις λειτουργίες & μενού του Turbo-X Breeze II.

Μικρές διαστάσεις & πολύ ελαφρύ

Χάρη στο μικρό του μέγεθος αλλά και στο πολύ χαμηλό βάρος των 275gr, θα μπορείτε να το έχετε συνεχώς μαζί σας. Μπορείτε πολύ εύκολα να το μεταφέρετε κρατώντας το στην παλάμη του ενός χεριού σας όπως ακριβώς συμβαίνει με smartphones τελευταίας γενιάς. Το Breeze II αποτελεί την κατάλληλη διέξοδο διασκέδασης στο σπίτι, στο ταξίδι & στις καθημερινές μετακινήσεις.

USB media player

Συνδέστε ένα USB Flash Drive και πραγματοποιήστε άμεση αναπαραγωγή των αποθηκευμένων αρχείων σας στην οθόνη του Turbo-X Breeze II. Η USB θύρα του (μέσω του ειδικού αντάπτορα για Full Size USB) υποστηρίζει εκατοντάδες Flash Drives με την αναπαραγωγή να γίνεται ομαλά χάρη στον γρήγορο επεξεργαστή του.

Λεπτομέρειες για "προχωρημένους"

Android 4.0

Με την έκδοση Anroid 4.0 Ice Cream Sandwich μπορείτε να διαμορφώνετε όπως θέλετε τις 5 αρχικές οθόνες, να φτιάξετε τις δικές σας συντομεύσεις, να κατεβάσετε χιλιάδες εφαρμογές και widgets από το Slideme.org Market. Επικοινωνήστε με τους φίλους σας σε Facebook & Twitter πατώντας απλά το κατάλληλο app στο μενού.

VGA camera

Η VGA κάμερα του Breeze II είναι κατάλληλη για γρήγορες λήψεις αλλά και καταγραφή video. Η κάμερα βρίσκεται σε τέτοιο σημείο ώστε να μπορείτε επίσης να την χρησιμοποιήσετε και σαν καθρέφτη.

4GB Internal Storage

Αποθηκεύστε περισσότερα από 1.500 τραγούδια, 600 φωτογραφίες, 7 ταινίες .avi ή 2 Full High Definition ταινίες χάρη στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 4GB.


Internet

Το Turbo-X Breeze ΙΙ έρχεται με ενσωματωμένο Wi-Fi (802.11 b/g/n) για να συνδεθείτε online από hot-spots και να πλοηγειθείτε στο διαδίκτυο αλλά και στις περισσότερες social networking σελίδες όπως το facebook, twitter, youtube και άλλα.
Tιμη για τα Ελληνικά καταστήματα
 79,00 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου