Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Samsung Galaxy Tab 7.0 II P3100 White 3G




Με μια ματιά

Το Samsung Galaxy Tab II P3100 διαθέτει λειτουργικό Android 4.0 Ice Cream Sandwich που προσδίδει απόλυτη ελευθερία για να πραγματοποιείτε ότι ρυθμίσεις θέλετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες από 400.000 εφαρμογές και widgets μέσω του Google Play. Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή 1.0 GHz προκειμένου να ανοίξετε οποιαδήποτε εφαρμογή αμέσως, χωρίς κολλήματα. Απολαύστε HD video στο YouΤube και ταινίες στην TFT οθόνη αφής 7.1", διαβάστε eBook, παίξτε τα παιχνίδια με μεγαλύτερη ευκολία χάρη στο ενσωματωμένο γυρόμετρο, πλοηγηθείτε στο Internet όπου κι αν βρίσκεστε με την υποστήριξη ασύρματων δικτύων 3G & Wi-Fi και επικοινωνήστε με φίλους σε Facebook και Twitter.

Το καλό έγινε καλύτερο!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά


Λειτουργικό Σύστημα
Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Το λειτουργικό Android 4.0 Ice Cream Sandwich είναι σταθερότερο, πιο αξιόπιστο και καλύτερο από τις προηγούμενες εκδόσεις. Προσαρμόστε το περιβάλλον στις δικές σας απαιτήσεις, οργανώστε τις αρχικές οθόνες, επεξεργαστείτε έγγραφα office και χρησιμοποιήστε δικές σας συντομεύσεις.

Οθόνη
Αφής 7.1"
H PLS TFT οθόνη πολλαπλής αφής 7.1" του Galaxy Tab II προσφέρει πιστή διαβάθμιση χρωμάτων και αυξημένη ευαισθησία λόγω του ότι είναι capacitive.

Ανάλυση
600 x 1024 pixels
Με ανάλυση οθόνης 600 x 1024 pixels, το Galaxy Tab II εξασφαλίζει αρκετό χώρο για να σερφάρετε στο Internet, να δείτε 720p ταινίες υψηλής ευκρίνειας, HD video στο YouTube και να επεξεργαστείτε αρχεία Word, Excel και Powerpoint.

Camera
3.0 Megapixels
Τραβήξτε φωτογραφίες ανάλυσης 3.0 Megapixels με την κάμερα που βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευές και πραγματοποισήστε με την εμπρόσθια VGA κάμερα βιντεοκλήσεις μέσω διαδικτύου αλλά και 3G δικτύων.

Επεξεργαστής
Dual Core 1.0 GHz
Χάρη στον διπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας 1.0 GHz, ο χρόνος απόκρισης όταν ανοίγετε αρχεία μεγάλου μεγέθους ή εφαρμογές σχεδόν εκμηδενίζεται, ενώ μπορείτε να λειτουργείτε και περισσότερες από μία εφαρμογές ταυτόχρονα.

Αποθηκευτικός χώρος
16 GB
Τα 16 GB εσωτερικής μνήμης είναι αρκετά για να αποθηκεύετε μεγάλο όγκο ψηφιακών αρχείων, δηλαδή 4.500 τραγούδια, 2.900 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και 22 avi ταινίες.

Θύρες Επέκτασης
microSD
έως 32 GB
Το Galaxy Tab περιλαμβάνει υποδοχή καρτών microSD με χωρητικότητα έως 32 GB για να αποθηκεύσετε όλα σας τα ψηφιακά αρχεία - φωτογραφίες, MP3, video.

Διαστάσεις

Λεπτομέρειες για "αρχάριους"

Μιλήστε ελέυθερα

Πραγματοποιήστε κλήσεις αλλά και βιντεοκλήσεις μέσω 3G δικτύων με όποιον τηλεφωνικό αριθμό θέλετε εσείς. Το Galaxy Tab II υποστηρίζει φωνητικές κλήσεις για να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να καλέσετε τον φίλο σας όπου και αν βρίσκεστε.

Οθόνη 7.1"

Οι φωτογραφίες και τα video πέρνουν ζωή στην μεγάλη και ευρύχωρη οθόνη του Galaxy Tab II. Παίξτε παιχνίδια, παρακολουθήστε τηλεοπτικές σειρές, μπείτε στο Youtube και φορτώστε Flash περιεχόμενο. Ο κόσμος της διασκέδασης & της ψυχαγωγίας για τις δικές σας ορέξεις και μόνο.

Διπύρηνος επεξεργαστής

Εξοπλισμένο με διπύρηνο επεξεργαστή ώστε να σηκώνει με ευκολία οτιδήποτε και αν φορτώσετε αλλά και όποια εφαρμογή επιλέξετε να εκτελέσετε. Παίξτε παιχνίδια χωρίς να νιώθετε τα ενοχλητικά κολλήματα και χαλαρώστε με τις χιλιάδες διασκεδαστικές εφαρμογές που θα βρείτε στο Google Play.

Ψυχαγωγία

Μέσω του Media Hub μπορείτε να κατεβάσετε και ταυτόχρονα να παρακολουθείτε τις τελευταίες ταινίες δράσης, τηλεοπτικές σειρές που παίζονται αυτή την περίοδο αλλά και προηγούμενες σεζόν. Βασίζεται στο Cloud Computing ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τις ταινίες και τα video σας μέχρις και σε 5 συσκευές.

Smart Remote

Μετατρέψτε το Galaxy Tab II στο απόλυτο τηλεχειριστήριο ώστε να προβάλλετε περιεχόμενο στην τηλεόραση και να βρείτε πιο εύκολα αυτό που αναζητάτε.

Λεπτομέρειες για "προχωρημένους"

Android 4.0

Με την έκδοση Anroid 4.0 Honeycomb διαμορφώστε όπως προτιμάτε τις αρχικές οθόνες, φτιάξτε τις δικές σας συντομεύσεις, κατεβάστε πάνω από 400.000 εφαρμογές και widgets από το Android Market, επικοινωνήστε με φίλους σε Facebook και Twitter και σερφάρετε στο Internet με Google Chrome.

Multitasking

Ανοίξτε ταυτόχρονα 2 εφαρμογές χρησιμοποιώντας τη μία στην τηλεόραση και παράλληλα έχοντας ενεργή τη δεύτερη στο tablet σας.

Internet

Πλοηγηθείτε στο Internet από οπουδήποτε αφού το Galaxy Tab υποστηρίζει δίκτυα Wi-Fi μέσω hot-spots.

Θύρα SD

Αν ο αποθηκευτικός χώρος σας φαίνεται λίγος, η Samsung σας σκέφτηκε και εξόπλισε το Galaxy Tab II με θύρα SD ώστε να μπορείτε τον αυξήσετε έως και τα 32GB για ακόμη περισσότερες ταινίες, τραγούδια & φωτογραφίες.
     







Dropbox

Εκμεταλλευτείτε τα 50GB χώρου που σας δίνει το Dropbox σε συνεργασία με τη Samsung και διαμοιραστείτε φωτογραφίες & video όποτε εσείς θέλετε.







TouchWiz
Η τελευταία έκδοση TouchWiz βρίσκεται εδώ και μπορεί να σας προσφέρει ακόμη περισσότερους τρόπους για να παραμετροποιήσετε το tablet σας αλλά και ευκολότερη πλοήγηση στα menu αλλά και στο multimedia περιεχόμενο που ψάχνετε.                             
Τιμή στα ελληνικά καταστήματα
399 Ευρο






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου